Ga naar de inhoud

Los?

Ciao tutti, buongiorno! Het is dan weer de laatste! Het dyslectische woordenspel zit er weer op (gelukkig) en kan mijn voorganger wederom zijn taalkunde laten zien! Tot de orde van de dag! Het was weer eens een rustig maandje dat begon met nog een aantal tentamens. Iets wat we wel geleerd hebben is dat je prima naar de Boeka kan ondanks dat je een tentamen hebt om 8:30. Geen geldige reden dus om eerder de vergadering te verlaten! Enfin, naast de vergadering hebben we mogen genieten van de langzame rij bij SITC, zouden ze nog thee aan het drinken zijn of waarom duurt het zo lang? Achja de buckets waren daarentegen wel weer in te genieten! Het weekend erna was de koelkast weer rijkelijk gevuld met de groene rakkers wel te verstaan op een plek Waar je fiets gewoon nog open langs De weg kan blijven staan, Hier lopen wegen die naar Rome gaan het bos in Naar waar het feestje van het jaar de Zwarte Cross is Daar waar het glas niet half leeg maar half vol is En een open deur los is. De mannen hebben heerlijk zitten vertoeven in het Groenlose landschap waar het brandalarm rijkelijk heeft geloeid. Ik zal dan namens de mannen spreken maar Mick en familie hartelijk bedankt voor de gastvrijheid! Na wat dagen nodig gehad te hebben om bij te komen was het tijd om Henk een nieuw huis te geven bij de dames van POC voor de borrel van het (voorheen) volleybaltoernooi. De naam Henk voldoet echter niet aldus de dames en kreeg die de naam Penk… De volleybal ontbrak niet bij de borrel maar dan in de vorm van een shotje en dat heb ik geweten. Enfin genoten, ik heb wel genoeg stukjes geschreven en kan al niet meer wachten op de veel leukere stukjes van mijn opvolger de anaconda van de achterhoek. Kezour 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.