Ga naar de inhoud

Huh de deurbel???

Ja ja het is weer tijd voor een van de laatste taal kunstige teksten van de huidige Ab. Het was een rustig maandje waar weinig heeft huisgehouden. Een aantal deuren hebben echter wel een andere plaats gevonden in de casa maar verder valt daar weinig over te vertellen. Maarja wel zijn we op weekendje geweest! Na de Nederlandse vrijdagmiddag spits getrotseerd te hebben en wat Belgische binnenwegen verkend te hebben was het tijd om eindelijk eens even het huisje te verkennen. Het zwembad zag er puik als we de afwerking even in het midden laten. Dankzij de afwerking stond de buurvrouw om 10 uur stipt in de woonkamer om te vermelden dat ze al melding heeft gedaan van geluidsoverlast… of het nou uit het zwembad kwam of vanuit de tv die op repeat stond met wat nudistische beelden weten we ook niet. Na wat spelletjes gespeeld te hebben en een paar goude rakkers gedronken te hebben was het tijd om de buurman gedag te zeggen die de bel liet afgaan… of ging die überhaupt wel af??? Enfin na wat kansloze pogingen pingpong was het dan weer tijd om het bed op te zoeken. Op dag 2 was het tijd om sportief te doen en eens een bowlingbal in de rondte te gooien… de een wat beter dan de ander maar je weet wat ze zeggen hé! Na een heerlijk (goedkope (voor sommige)) barbecue gebraden door de oud leden was het tijd om nog een balletje te trappen op het knollenveld ergens afgelegen op een heuvel in België… eenmaal aangekomen in het huisje was het tijd om dan eindelijk de zo lang opgehypte activiteit voor het weekendje… het deed niet onder aan de verwachtingen en zelfs Tijn is in actie gekomen. Wie nog meer in actie zijn gekomen zijn Mick en Cas met beelden die ik denk ik niet mijn van mijn netvlies af ga krijgen! Enfin wel gelachen… dat was het dan weer voor het weekendje! En voor deze maand door de tentamens is het dan weer wat rustiger geweest, nu nog zien of Joop eindelijk zijn bachelor binnen heeft… we gaan het zien! 

Kezour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.