Ga naar de inhoud

Kut vestjes

Ja ja het maandje is weer voorbij! Je favoriete dyslect is natuurlijk weer eens achter het toetsenbord gekropen voor wat onnodig gebrabbel. Laten we maar een beginnen met het evalueren van de maand een waarmee kunnen we nou beter beginnen dan de borrel met POC. Wat hebben de heren zich toch opgedoft om er zo goed voor de dag te komen voor de dames (ofjaaaaa dames?). Na een enkele homofobische opmerking en wat gay trekjes was de avond toch wel snel op het eind van zijn doen. Vervolgens was het tijd voor de JC disputen tochten… Wat was dat toch gezellig, zo gezellig dat de heren de championsleague even moesten bekijken om hiervan bij te komen al die sociale interactie… Ab het het natuurlijk voortreffelijk naar zijn zin tussen zijn JC kiddos. Vooral leuk hoe Braque even de boel kwam slopen. Enfin Mick en Jochem die hebben meer genoten van hun aanvaringen die avond, gelukkig heb ik mijn spionnen op de juiste plek (lees de Casa) zitten. Na een weekje de sociale batterij op geladen te hebben was het tijd om een nieuwe sjaars te vinden op de lentelichtingsborrel, dat was dan weer wat minder succesvol maaaar er is wel gelachen en vooral veel bier gezopen ondanks de entourage. Dagje erna was het dan tijd om te zien welke debielen zich een vestje aan hebben laten naaien en de vereniging dan ook verder de grond in gaan jagen, of niet, time will tell natuurlijk! Nadat Wessel nadat die later kwam opeens in een Plato zaal zonder Bibinezen raakte die wellicht weer eens in paniek, arme jongen, gelukkig was de Casa bank niet ver vanuit de zaal en stonden de heren toch weer snel te koekeloeren aan de VVP zoals het hoort! Na wat zatte nieuwe bestuurders gepresenteerd gezien te hebben was het wederom tijd om de jacht te openen, he Mick, alleen jammer dat de prooi niet geslacht wilde worden! Maar ja dan heren was het dan weer tijd voor de leukste activiteit van de kalender (niet als we de Plato peilingen mogen geloven, maar ja die dataset kan ook nog wel wat werk gebruiken). De Tour Kezour was er dan weer. Na 2 bussen gevuld te hebben en een falende Aleto was de reis begonnen naar Turnhout, waar de bussen na 40 minuten omdat een of andere mongol een blaas van een dreumes heeft en waar de ander lag te slapen, of beter nog, zat te irriteren aan het achterlijk figuur wat tegenover hem zat. Was de reis aangekomen in het pittoreske Belgische plaatsje, toch knap dat Tijn het dit jaar wel binnen heeft weten te houden, Joop was er dan natuurlijk ook niet om de arme jongen op te naaien, zonde! Helaas weinig noemenswaardig gebeurt op deze locatie. Op naar de volgende locatie, de discutabele keuze van de ASSCom moet wellicht zo (in de vergadering) nog even herzien worden en wellicht zal de meterstand dan wel weer eens bijgevuld worden. Er valt natuurlijk wat te klagen over de locatie maar dan hebben we het nog niet gehad over de locale hangjeugd die beter vroegtijdig al een TBS kliniek kan opzoeken… Wat hebben die jochies van 14 jaar toch geen manieren om een op te bedreigen en dat midden op straat, alhoewel ze niet weten dat opa een verfijnde Ajax hooligan is en er een legioen Bibinezen die op scherp staan, hebben ze denk ik toch nog goed kunnen inschatten dat ze geen schijn van kans maakten. Scheelt ons ook weer een strafblad natuurlijk. Enfin de kinderen van ons afgeslagen te hebben was het tijd om de grootste sukkels de kebab zaak uit te halen, kan je wel een vestje hebben laten we je alsnog met plezier achter! Na wat gezeik van een lieftallige blonde (ik noem geen namen maar ik ken haar van binnen en buiten) was het wederom tijd om de bus te halen naar natuurlijk de Versuz. Tot onze verrassing was Boer Harm aanwezig en hebben we welgeteld 7x zijn nummer moeten aanhoren maar met een andere stampremix erachter gefrot. Nahja, de marathon was dan ook bijna aan het eind waarna de frikandellenboer niet genoeg deed opschieten bij de snackbar waardoor sommige van ons nog naar de bus moesten rennen, voor al dat harde weg heb ik dan nog geen frikandel gekregen… Toch zonde… Enfin het bier in de bus was dan ook al weer op, want ja wat kan Aleto wel? Niet veel dus… Ik ben nog niet over de touringcar begonnen maar zullen we dat ook maar zo houden dan? Mooi! Op de terug weg was het dan weer tijd voor de vele slaappartijen en een dronken idioot die denk dat die slapende vrouwen moet betasten (die ik met alle liefde er uit had gegooid mochten zijn vriendjes hem niet gewaarschuwd hebben) was het toch weer een succesvolle editie. Natuurlijk was daar de after nog waarna ik Tijn als zombie onderweg naar zijn ouders niet had willen tegenkomen als burger onderweg naar je werkdag. Maarja genoten en daar gaat het om! Beste lezer dit was dan alweer bijna de laatste editie van dit ultieme leesgenot! Kezour 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.