Ga naar de inhoud

Wat een rust

Ja beste lezer, hier ben ik weer met een maandelijkse tekst vol spelfouten! Het was een rustig maandje, de tentamens zaten er natuurlijk aan te komen en ab had nog wel wat werk te verrichten om hier voorbereid op aan te komen. Desalniettemin zijn er wat pilsjes gedronken in het spoorpark waar Tom zijn vriendin handjes kwam geven, niet alleen Tom is verliefd maar ik zag wel een paar tongen naar buiten vallen bij het zien van deze verschijning. Na wat chinees geconsumeerd te hebben was het dan tijd om te kijken of de nieuwe IC er wat van kon, na wat verhalen gehoord te hebben was het niet zo triest als verwacht. Enfin, toen was het tijd voor de activiteit die we bijna hadden moeten missen als we Joep en Tijn niet hebben gehad, of gewoon een MDP die wat alerter te werk gaat zou ook een optie zijn. De roast van het bestuur Jansen. Het menneke had een krat nodig om boven de zittende mensen uit te komen maar verder was het vermakelijk. Schijnbaar heeft Bibi meer sex appeal dan Equi die een cantus moet staan zingen aldus de oude voorzitter! Naast wat saaie roast en een paar flessen wijn op Plato is de stad nog even verkend en dan was het alweer tijd voor Jan zijn afstudeer feest op vrijdag. Ik ben hier zelf helaas niet van de partij geweest (sorry Jan <3). Maar na het appje van UDB de dag erna kan ik wel afleiden dat die arme stakker eerst in de schuldsanering is beland na het geven van dit feestje om zijn studenten tijd mee af te sluiten en zijn burger leven af te trappen. Ik vrees echter dat we deze beste man nog wel geregeld terug zullen zien komen bij een activiteit, gelukkig ook maar! Dit was hem dan weer voor deze maand, wie weet wat komende maand ons gaat brengen! Kezour ouwhoer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.