Ga naar de inhoud

Zou die echt zo groot zijn?

Beste lezer hier ben ik weer! En ja hoor het was weer een bewogen maand! Carnaval aansluitend aan de vergadering was dan ook een mooie aftrap voor het spektakel dat ging komen. Mick die de jacht heeft geopend om het record van de vriendengroep op naam te krijgen is daar een van. Of dat inmiddels is gelukt is nog even onduidelijk. Hij is in ieder geval wel een stapje dichterbij, soort van, als hij de gedachten naar mij kan verleggen. Enfin, laten we het eens hebben over de carnaval. Voor mij zijn dit niet de beste herinneringen, voor zover die er überhaupt zijn… Ik kan me niet veel herinneren al weet ik wel dat ik met de look a like van Lamme frans veelal op de foto heb gestaan, sorry Bas! Verder ook mijn excuses aan de Casa bewoners voor het aanzetten van het brand alarm… Laten we stellen dat ik vroeg heb gepiekt… Wat ik dan weer wel weet (voordat alles mis ging) waren de borrels met Nontemba op vrijdag waar wij een cantus hebben gehouden voordat we even gingen koekeloeren op Plato waarna we al snel de stad onveilig gingen maken waarna een enkele nog een bezoek hebben gebracht aan het prachtige Breda om onze dj’s trouw te supporten. Als ik Jochem moet geloven was de taak van wingman ook niet voor hem weggelegd, Maarja niet geschoten is altijd mis, Tijn zou er nog wat van kunnen leren. Vervolgens was het dan op zondag tijd voor de borrel met Balagan, hiervoor was er voor Plato carnaval en de opstoet een mooie buiten borrel op de Korvel. Na wat knakworsten over en weer te gooien en de casa met dezelfde worsten onder vuur genomen te hebben was het tijd om even te koekeloeren in de stad voor de opstoet, zelfs Joop kwam nog even gezelschap brengen en forceerde een aantal tot een shotgun. Op de maandag was het tijd voor Kongsi waar een enkele Bibinees te vinden was, helaas moest ik vroeg aftreden om op tijd in hoeven te zijn voor de epische maandag avond. Ik kan er dus ook weinig over vertellen naast het feit dat Ivo zich wel met Fauve vermaakt zal hebben en Tijn het zichzelf leuk heeft gemaakt voor wie snapt wat ik bedoel. Nadat de carnaval eindelijk was afgelopen was het al gauw tijd voor de AC bingo, waar de ene Bibinees iets meer werk voor heeft gedaan dan de ander. Na een ferme veiling tussen Bibinezen en braque hebben de heren dan toch een fijne poetshulp voor de casa weten te bemachtigen. Uit betrouwbare bronnen heb ik dan ook vernomen dat er niet 1 maar alle feuten van Vatos komen poetsen, Wessel zal dan ook wel een schoon huisje krijgen verwacht ik. Na wat rust, 1 dag, was het tijd voor laser gamen… waar het Mick dan toch is gelukt een meid aan de haak te slaan. Gezien ik zelf afwezig was door ziekte was het wel vermakelijk om op de hoogte gesteld te worden van dit bijzonder natuur fenomeen door ettelijke foto’s en een appje met DANNNNNNNYYYYYY het is gebeurd… wat mijn interesse wel wekte natuurlijk, jammer dat ze te zat was om er een home run van te maken of in andere termen gezegd het record te evenaren. Toen was het dan eindelijk tijd voor Jeroen om zichzelf te bewijzen, na wat zwoegen was het dan toch eindelijk zover, Jeroen heeft zijn trui bemachtigd op een mooie manier en dat in zijn eentje, een mooie prestatie! Jeroen van harte 🙂 Na wat dagen rust was het dan tijd voor de heren om eens gedag te zeggen tegen de dames van Fera Noctem uit Utrecht tijdens kroeghockey. Aan de inzet kan het in ieder geval niet liggen maar aan de kwaliteiten van onze spelers zal ik maar geen woorden vuil maken! Enfin, toen was het alweer maart, wat gaat de tijd toch snel! Gedurende de eerste week van maart zijn er dan toch ook weer wat borrels gehouden! Wat is er nou leuker dan jezelf vastbinden aan een krat pils samen met een vrouw om die vervolgens dan schappelijk leeg te drinken, Joep die wist er wel raad mee en heeft samen met Anouk de krat als eerste man weten te maken. Helaas heeft deze prestatie wel tussen de oren doen zitten omdat hij de dag erna geen toverstaf kon door bouwen met de dames van Callete. Een wedstrijd van de grootste, wie zal het zijn, als ik de verhalen moet geloven was Mick het dan toch echt… dat was het dan weer voor deze maand, eens een langer tekstje dan normaal! Geniet van het luisterboek heren, ik doe het niet met plezier 🙂 

Kezour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.