Ga naar de inhoud

Pitchertje vol

Beste lezer, het is weer tijd voor een maandelijks stukje lees genot! Het was al met al een rustige maand, maar wanneer de rust even de Casa was verlaten ging het dan toch ook weer goed los. Midden in de maand hebben wij genoten van de borrel met de dames van Soluna! Vooraf heerlijk geborreld en vervolgens de soos onveilig gemaakt… tot enige overlast van een bejaard Casa bewoner in de nacht hebben wij ontzettend genoten, de dames gaan wij dan ook binnenkort bij hun thuisfront opzoeken! Vervolgens hebben wij het genoegen gehad om aanwezig te zijn bij her master Friso die dan eindelijk zijn studie heeft afgerond. Het had niet veel langer moeten duren en Hennie en Friso’s moeder hadden elkaar in de haren gehangen, nu snappen we dan wel waar al de frustratie van Friso gedurende het jaar vandaan kwam! Na overmaat van ramp was Joop zo foxwild geworden dat die besloot de kamer van Cas te verbouwen… schandalig! Eenmaal bijgekomen was het dan toch tijd voor de Top wintercantus, die viel iets beter bij de een dan bij de ander! Gelukkig was de beveiliging gecharmeerd van de volgeblafte pitcher. Je zou haast denken dat men met het volblaffen van de pitcher zijn hoofd heeft gestoten met zijn voortdurende zoektocht om het bed te delen met het monster die sindsdien niet meer uit zijn hoofd is te denken is. Je zou het bijna niet denken maar we hebben dan toch in Nijmegen nog eens meegedaan aan een sport toernooi… na de eerste ronde hebben we ons dan toch maar weer bezig gehouden met iets waar we beter in zijn… namelijk bier drinken! Hopelijk zullen de verhalen volgende maand iets vermakelijker zijn gezien Tilburg wederom ten prooi gaat vallen aan ons tijdens de carnaval! 

Kezour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.