Ga naar de inhoud

kut feestdagen

Beste mensen, als eerste wil ik jullie een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen! Mogen er wat biertjes gedronken worden met maten. Waar moeten we toch weer beginnen, zo veel gebeurd afgelopen maand… laten we dan toch beginnen met Bibi4baby, lekker ouderwets de baby’s laten zien hoe je dan daadwerkelijk een activiteit doet organiseren. Hopende dat ze voor baby4Bibi dan toch wat inspiratie hebben. De een was wat drukker met de tentamens dan de ander, een enkeling neemt het niet serieus en stond in de Boeka tot 3 met een tentamen vroeg in de ochtend erna, klasse gewerkt moet ik zeggen! Toen de meeste tentamens voorbij waren hebben de heren genoten van een borrel met Vesperi om vervolgens het kerst reces in te luiden op de soos. Hier heb ik dan toch weinig over te vermelden gezien ik familie aan het zoeken was in Ierland, helaas ging het stereotype niet op en waren er toch weinig gingers te spotten, zonde! Eenmaal wat kerst kilo’s aangevreten hebben Bibinezen nieuwjaar samen gevierd tot diep in de nacht al dan wel niet ochtend… hopelijk is er volgende maand wat meer te vertellen, kezour! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.