Ga naar de inhoud

Blote benen borrel?

Dag beste lezers, het is weer de hoogste tijd voor een maandelijkse update. We zijn de maand begonnen met Tom’s favoriete huifkar moment echter heeft Tom dit maal geen ptss ervaringen er aan over gehouden. Na deze huifkar zijn de bierolympics van start gegaan in de Buizerd. Vol plezier hebben wij genoten van wat heerlijke biertjes. Een dikke week later was het dan eindelijk tijd voor de playback show. Het moment dat de babymezen mochten bewijzen wat ze waard zijn. Na enige zelfspot mogen we toch concluderen dat de heren goed hun best hebben gedaan. Maar dan het moment waar we allemaal op hebben gewacht deze maand. De mannen gingen naar Boedapest. Een van de eerste dingen die merkwaardig blijft is dat de douane in Eindhoven opzienbarend slecht hun werk doet. Maar enfin, na een maandenlang ontbreken van Mick hebben we onze grappenmaker dan eindelijk weer eens gezien en oh wat was die weer scherp, dan bedoel ik ook zeker niet met alleen zijn opmerkingen. Na wat nachtelijke activiteiten, verstoord of niet ,was het de dag erna dan toch eindelijk tijd om de stad te verkennen. We kunnen wel stellen dat we hebben genoten van de John Frost brug x 6. Na de lange wandeling onszelf dan ook maar beloond met een liter bier, was de moeite wel waard al zeg ik het zelf. In de avond was het dan tijd voor de langverwachte prosseco boot. De Hongaren zijn niet gewend aan het tempo drinken van een echte Bibinees en dat bleek tijdens het eerste deel van de rondvaart wel toen ze niet genoeg vaart maakten. Toen het spits ervan af was en de ober voor €6 eindelijk harder kon lopen kon het tempo ook eindelijk opgeschroefd worden. Na wat biertjes waren de heren ook brutaal genoeg om op de foto te gaan met Ellen van EOTB, ja ze is echt heel klein in het echt (een IPH’tje kunnen we wel stellen). Na de boottocht even thuis bijgekomen en natuurlijk weer geëindigd op dezelfde plek als iedere avond. Na weer bekomen te zijn van de alcohol was het dan tijd om wat te gaan schieten (niet de puddingbuks), verbaasd over wat voor belachelijke kracht achter deze dingen zit (nogmaals niet de puddingbuks), mochten we nog wat foto’s maken. De heren lieten ons echter iets te vrij en Joep heeft daar zijn echter zijn passie ontdekt voor zover dat nog niet duidelijk was. Na een oplichter van taxi die ons een hele detour heeft gegeven door de stad en een paar euro extra heeft kunnen sprokkelen was het tijd voor wederom een avondje zuipen. Begonnen in de sportsbar om vervolgens in de instant te eindigen, helaas van korte duur gezien ze de halve tent niet meer van muziek deden voorzien. Dan maar zelf de avond een mooie invulling geven. Wachtende op een Bibinees en Tsjechies hapje was het tijd voor de blote benen borrel, helaas wilde de dames niet mee doen maar als we de dames moeten geloven hebben ze wel genoten van de ervaring. Na Rolly Polly te imiteren en wat branderige gevoels er aan over te houden was het katertje toch behoorlijk. Vooral voor Cas die zijn bed (en Tom’s bed die het gelukkig heeft vermeden) niet schoon heeft kunnen houden… Na een aantal dagen Boedapest waren de beroemde badhuizen ook eens aan de beurt. Na heel wat rondjes in de stroom versneller, het  oplopen van voetschimmel en het eraf vriezen van je ballen (wat voor sommige misschien maar beter is) was het tijd voor een afsluitend diner en een verder gemoedelijke avond, althans voor sommige, de befaamde gasolina kwam mee tot aan het vliegveld. Dat vroeg vliegen was voor mij dan toch wel een nadeel. Afsluitend voor deze maand hebben we weer een dies gala mede georganiseerd door onze Wessel meegemaakt, het was een baanbrekend succes! Heren voor zover weer het lees plezier deze maand. Komende maand zal weer een surprise zijn, Kezour! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.