Ga naar de inhoud

Pijpen alsof je leven er van af hangt

Ja hoor daar is die weer! Je dyslectische column schrijver (deze maand weer terug). Na een maand afwezigheid zijn we wederom terug! Afgelopen maand was me toch een drukte van jewelste… We zijn begonnen met het uitkateren van de Topweek! Om vervolgens meteen de intro periode af te trappen. Met de wissel ALV, het moment waar we onze Max eindelijk terug kregen van Plato. Om vervolgens lekker te feesten bij de inauguratie van de nieuwe leden van de vereniging. Eenmaal daarvan bijgekomen was het ouderwets tijd voor de TUC, helaas is er dit keer niemand uitgestuurd. We hebben niet eens tijd gehad om bij te komen waarna de nieuwe eerstejaars eindelijk hun pijp talent konden tonen, we hebben ervan genoten! Op maandag was het wederom tijd voor een disputentocht en alsof we het nog niet druk genoeg hadden was het tijd voor een vergadering waar onze Ab-actis heeft mogen genieten van een overheerlijke gifbeker… je verwacht het niet maar vervolgens was het weer tijd om heel wat smerige pijp partijen te zien. Na al dit gepijp hebben enkele Bibinezen kunnen genieten op het Plato kamp waar natuurlijk de nodige kater mee gepaard ging. Toen kwam de epische 1e borrel waar wij de eerste jaars kennis lieten maken met een kleine versie van Tour Kezour! We hebben gezopen, gezongen en genoten. De kater was het meer dan waard… Joep die was niet meer aanspreekbaar en kwam niet boven water waarna Hedwig moedwillig haar nummer met heel Bibi heeft gedeeld door een paniek aanval of het wel goed ging met Joepie (die overigens pas om 21:00 wakker werd). Eenmaal boven water zijn de schnitzels gepaard met de uitnodigingen uitgedeeld voor de 2e borrel die morgen zal plaatsvinden! Dit was hem dan weer voor deze maand, Kezour! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.