Ga naar de inhoud

Een drukke maand

Beste lezers. Vandaag het eerste contact wat komend jaar gaat aanhouden. Een jaar vol dyslectisch taalgebruik waarvoor excuses. Laat ik jullie maar meenemen in de avonturen van afgelopen maand. Om te beginnen met het datediner de karaoke avond georganiseerd door Tijn en mij (zonder enige inbreng). Een waar succes wat natuurlijk voortgezet zal worden in de nabije toekomst. Vervolgens was het dan tijd voor de bestuurswissel. Een dag vol bier en plezier wel te verstaan. We zijn de dag begonnen in Den Bosch waar we onder het genot van een Duveltje hebben gebowld. Bowlen een activiteit die we vervolgens nog de hele dag hebben voortgezet. Tussen het bowlen door zijn wat speciaal biertjes gaan drinken om vervolgens te dineren bij de Griek. Na enige vertraging door een gemiste trein (waarvoor excuses) heeft uiteindelijk de wissel plaatsgevonden bij Brandpunt. Waarna vervolgens de nacht voor ons begon. Wat dit met zich heeft meegebracht laat ik voor nu in het midden maar het ging tot in de vroege uurtjes door. De donderdag erna hebben onze vriendinnen van Nontemba wederom een leuke editie van Summer in the City neergezet. De buckets waren behoorlijk sterk waarvoor hulde. Als ik de verhalen moet geloven was de after bij Joep ook heel leuk. Vooral de interactie van Cas en de wc. Helaas heb ik vervolgens mijn sleutelbeen gebroken na een noodlottig ongeval in de bossen waarna ik een weekje een aantal activiteiten gemist heb. Aanstaande activiteiten was de Triatlam waar de vorige Ab-actis graag de huidige Ab-actis op de hoogte deed houden doormiddel van foto’s en video’s waarvoor dank. Naast het maken van video’s van Bibinezen die het Wilhelminakanaal deden gebruiken als urinoir of doorweekte Bibinezen op een bier fiets had onze beste reporter beter kunnen opletten. Volgende keer zou ik toch maar kijken waar je met de handen zit aan je vriendin. Mocht het in eerste instantie überhaupt je vriendin betreffen, ook wel handig opzich! Verder zijn er natuurlijk de nodige consumpties genuttigd waarna er wederom een (bijna befaamde) afterparty was bij Joep met de lichting, dit maal geen onderonsje tussen Cas en de wc. De donderdag erop was het tijd voor het doorweekte beachvolleybal toernooi van de dames van Furiae met de dames van POC. Na de nodige inspanningen, het ontbreken van de purple nasty en de natrap aan Nontemba door te verliezen van een kreupele hebben we de halve finale bereikt. Het bleef tot de laatste minuut spannend waarna we helaas de betere moesten bekennen aan de drievoudig kampioenen. Eenmaal de regen getrotseerd te hebben was het tijd voor de eindejaarscantus in het Spoorpark. Een activiteit die ik wederom heb moeten missen. In ieder geval heb ik alsnog mooie foto’s ontvangen van Mick om toch een beetje de sfeer te kunnen proeven. Niet alleen Mick wist mij op de hoogte te houden, opa Friso die kon er ook iets van. Tot op vandaag krijg ik nog steeds verwijten te horen over mijn mindere keuzes in het leven. Over opa Friso te spreken blijkt het dan toch weer niet de illustere pilsbaas te zijn die hij zichzelf toe claimt. Naast Cas is Friso ook niet vies van een klein onderonsje met het toilet. Op zaterdag bekomen van de kater was het dan tijd voor het Feest van de familie Knor. Na wat mooie speeches en een komende Ivo4Bibi heb ik de heren gewaarschuwd voor het bier dat zorgt voor 2 dagen plezier. Nadat de maagjes getraind zijn en Tijn wederom iedereen heeft wakker gehouden met zijn slaapapneu was het een mooie avond. Aansluitend een rustige week met afsluitend Niels zijn 23 bbq. Gezien mijn afwezigheid heb ik hier niet veel van meegekregen naast de foto’s van mijn vaste reporter. Een ding wat ik wel weet is dat de heren heerlijk hebben kunnen slapen door Tijn zijn afwezigheid, mits ze geen nachtmerrie hebben gekregen van Niels zijn Spiderman performance. Dit was het dan mijn eerste stukje, een van de velen die nog gaan komen.
Kezour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.