Ga naar de inhoud

Gewisseld

Beste lezers. Vandaag hebben wij voor het laatst indirect contact met elkaar. Maar geen reden voor verdriet, nadat ik jullie voor de laatste keer meeneem door afgelopen maand kunnen jullie een jaar lang van Danny’s berichten genieten. In het weekend na de vergadering hebben we traditiegetrouw de Ardennen weer onveilig gemaakt. Godzijdank is er vrij verkeer van goederen en diensten tussen Nederland en onze zuiderburen, anders had de Belgische douane zich nog wel even met onze busjes kunnen vermaken. De WeekendCom trakteerde ons de eerste avond op broodjes shoarma of in Jochems geval, broodje schoenzool. De zaterdag was spectaculair. In een lokaal cafe werden we beste vrienden met meneer de barman die eruit zag alsof hij nog maar net de cito toets gemaakt had. In de avond gingen we met 2 busjes vol enthousiaste Bibinezen, ja je leest het goed, naar club R. Zelfs op de Perplex activiteit was meer stemming en het zal dus niemand verbazen dat we langer in de busjes zaten dan binnen in de club.
Deze maand stond natuurlijk ook weer de TOCK op de planning. Nadat we maarliefst 14 keer een dispuut moesten afwijzen waren afgewezen hebben we er met z’n allen een mooie dag van gemaakt. We hebben ons zelfs voorbeeldig gedragen, geen pijperijtjes op een dixi en ook geen geneuk in de bosjes. Na wat verdwijningen en mysterieuze terugkomsten van met name lichting 2021 en Joep die de pot met goud onderaan de regenboog had gevonden gingen we met een voldaan gevoel en vooral mega bezopen terug naar huis. Op de laatste dag van bestuur Jaspers stond het langverwachte datediner karaoke avond op de planning. Wat kan ik hier nog over zeggen behalve dat het een enorm succes was. Ondertussen is bestuur Seelaar ingetreden en dat is gebeurd op een prachtige wissel. Het oude en nieuwe bestuur waren verrassend creatief dit jaar. We begonnen met een potje bowlen, daarna gingen we wat speciaalbiertjes tanken en tot slot de buikjes goed rond eten bij de Griek. Eenmaal terug in Tilburg zijn we gewisseld en waar de nachtelijke uurtjes zijn doorgebracht laat ik even in het midden.
Trouwe lezers hartstikke bedankt voor afgelopen jaar en veel plezier (en succes want dyslectisch) met Danny
Kezour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.