Ga naar de inhoud

Kijk eens dom

De maand is weer om en dat kan maar 1 ding betekenen; de maandelijkse update! We begonnen de maand met een bezoek van een katholiek dispuut uit het verre Wageningen. De verwachtingen lagen niet al te hoog maar deze religieuze boeren waren hartstikke leuk. We hebben de dames het bruisende Tilburg laten zien op de huifkar en zijn daarna nog even gaan buurten bij het nagenoeg uitgestorven MD bierestaffetetoernooi. 2 dagen later was het na een maandenlange voorbereiding eindelijk tijd voor de Tour Kezour. Met 2 uitverkochte partybussen hebben we België weer onveilig gemaakt. Helaas dit jaar geen buswissels voor de laatste 20 minuten en ook zijn er teleurstellend weinig deelnemers kwijtgeraakt. Nog datzelfde weekend mochten de Bibinezen afreizen naar Berkenwoude (het bestaat dus echt) voor het 21-diner van Nick. Zelf lag ik ziek op de bank maar het schijnt erg leuk te zijn geweest, vooral toen Tijn met zijn borderline slaapapneu iedereen wakker probeerde te houden. De week hierna zijn we even langsgeweest op de ALV voor een update over Max. Alles is nog op de rails dus in de pauze konden we weer weg en nuttigere dingen doen. De donderdag hierna gingen we samen met Vesperi bekijken wie de opvolgers van Max en zijn lotgenoten gaan worden. Het resultaat: 1 beroepsalcoholist en 2 van Nontemba dus we houden ons hart vast volgend jaar. Dit jaar zitten een aantal jongens van de jongste lichting in de Explocie dus aan hun de eer om een treinborrel te organiseren. De rit ging naar Amsterdam en aan de foto’s van 6 uur in de ochtend te zien was het een lange nacht, behalve voor Tijn die onafscheidelijk was van zijn halve liter. Over grote successen gesproken: de ButCie+Joep borrel op koningsdag met Perplex. Inhoudelijk heb ik hier niet veel over te melden. Tom keek vaak dom en het spoorpark hebben we nooit gehaald. Tot het gigantische verdriet van een zekere Perplexer pakte Tom met gevaar voor eigen leven de trein terug naar Kerkrade. Hiermee was de borrel ook weer over. Tot slot hebben we gisteren nog even de BIB centurion meegepakt. We hadden geluk dat we nog een vrije tafel konden vinden in het strak uitverkochte Plato. Zowel Jan als Joep besloten om niet aan de wedstrijdtafel mee te doen wat natuurlijk erg teleurstellend was. Vanavond gaan we weer vergaderen en mogen de Bibinezen die een bestuursjaartje zien zitten hun speech voordragen. We kijken er nu al naar uit,
Tot zover april, tot volgend maand voor mijn laatste bericht alweer.
Kezour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.