Ga naar de inhoud

Melkpijp?

Afgelopen weekend hebben 6 babynezen zichzelf omgetoverd tot ware Bibinezen maar we beginnen bij het begin. Nadat de sjaars van Plato afgelopen najaar onze koelkast meermaals hebben leeggedronken mochten we laten zien dat wij dat minstens dubbel zo hard konden. De jaarclubtochten hebben ons langs een handjevol jaarclubs gebracht. We hebben deze avond gedeeld met het dispuut van toekomstig mevrouw Seelaar. We blijven hier niet te lang bij stilstaan want de volgende dag bracht de trein ons naar Eindhoven. Dispuut Elevinia was zo naïef om ons zelfs uit te nodigen om blijven slapen. Toen Tijn de 2 leukste dames van het dispuut voor z’n ogen had besloot hij spontaan om zijn sleutels te verliezen zodat ook hij kon blijven logeren. Jan vond een 1 persoonsbed met Tom net iets te veel van het goeie en pakte toch maar de fiets naar Mierlo. Huiskat Amice had als het aan mij lag met een gebroken rug onderaan de trap gelegen maar daarmee zou onze reputatie onherstelbaar beschadigd raken dus een aantal pompjes neusspray waar de gemiddelde junk het benauwd van zou krijgen moest mijn vrijdag maar redden. Vol goeie zin en met een lichte argwaan voor het diner gingen we later naar de roast van het bestuur. Beter gezegd, we kwamen voor Max en tussendoor werden ook 6 anderen afgebrand. Het feit dat de CoCoS al 2 dagen bezig was met het eten voorbereiden nemen we met een korreltje zout. Djordi ging in de stad daarna nog even opwarmen om de kamer van Cas grondig te verbouwen, met resultaat. Dan, tussen de tentamens door, was het dan eindelijk tijd dat de babynezen gingen proberen hun trui te halen. Wat hebben ze moeten lijden maar het vooruitzicht van een trui bleek de sleutel tot succes te zijn.
Tot zover alweer maart. Volgende maand zelfde tijd, zelfde zender.
Kezour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.