Ga naar de inhoud

Terug van weggeweest

Helaas hebben de vaste lezers vorige maand niks kunnen lezen hier. Als goedmaker begin ik meteen aan februari. Op valentijnsdag besloot Tom om eens zijn geluk te beproeven. Niet bij de dames, neenee, hij kocht een bingokaart voor de AC bingo en het was raak! Een waardebon van maarliefst 10 euro bij een tweedehandszaak. Het geluk van Tom was voor die week zelfs nog niet op. Op donderdag gingen we met Becquerel naar een carnavalsfeest bij Totus waar een van de dames voor de Limburgse charmes viel en Tom mee vraagde naar hun datediner. Als souvenirtje van het feest hebben we een handjevol meters van Totus gekoloniseerd. Op zondag was dan het enige echte platocarnaval. We hadden een bierontbijt met Conserva die, ondanks dat het pas om 12 uur begon, toch voor velen net te vroeg was na een aantal dagen carnaval. Hoogtepunt van de dag: een vriend van thuis van Jochem stond met een cougar te bekken. Toen iedereen weer was bijgekomen stond alweer de derde baby4Bibi op het programma. De afwezigen hebben weinig gemist, een potje simpel lasergamen en daarna de 2e pubquiz op kahoot. Winnaar Jochem werd op het perron van Tilburg CS nog verrast met zijn prijs. Voordat de reis naar het verre oosten begon kwamen de babynezen een flesje drank brengen. De volgende activiteit was BIB Kroeghockey. Bijna als traditie gingen we weer met Vesperi. Voor Niels en Mick werd dit semi-sportieve gebeuren teveel en dus besloten ze een blessure te faken. Tot slot stond nog Vatos Lasergamen op het programma. We hadden een borrel met MD waarmee we samen de arena betraden. Er werd meer dan aardig geschoten tot Tom besloot om teamgenoot Wessel al dan niet per ongeluk tegen de grond te beuken. Deze schwalbe heeft ons de overwinning opgeleverd dus lekker gewerkt jongens. Uiteindelijk bleek deze tactiek niet de winnende en stond aan het einde van de avond het bestuur met de beker in hun handen.
Tot zover onze avonturen in februari
Kezour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.