Ga naar de inhoud

Bibi’s december geheimen, ik ben klaar met rijmen

Wat een rustig maandje. De eerste benoemenswaardige was het sluitfeest. Aangezien dit vakkundig midden in de tentamenperiode was gepland waren we met een kleine opkomst. Veel leuker was de dag daarna. 3 Bibinezen zijn afgereisd naar Eindhoven om te onderzoeken of er een carriere als buschauffeur in zit. Nadat Jochem alle stoeprandjes in Helmond en omstreken heeft bijgewerkt was het duidelijk dat de meerderheid zich maar beter op de studie kan richten, maar wie weet zien we Nick binnenkort op lijn 8. Of nog beter; chauffeur bij de Tour Kezour. Met alle tentamens en feestdagen gedoe was dit ons maandje alweer. Het is nu uitkijken naar de vergadering voor een klein gifbekertje van Wessel en aansluitend op zaterdag Breda afbreken op zijn 21-diner
Kezour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.