Ga naar de inhoud

Een zevenling

Er is een nieuwe lichting! Tijd om de maand weer door te nemen. Het begon met het vraagmoment. De vraag “wat als ze allemaal ja zeggen?” heeft ons lang bezig gehouden. Even leek het er zelfs op dat ze echt allemaal ja zouden zeggen. Helaas was er dus 1 dwarsligger en hebben we er nu maarliefst 7 babynezen bij. Na het weekend begon het 7e lustrum van Plato. Bij het openingsfeest hadden we een borrel met DOT. Erg leuk want de week daarvoor was hun gloednieuwe lustrumvlag spontaan verdwenen, het leek de helm wel. Volgens insiders was dot not amused en kon de k@nker borrel afgezegd worden. Dat gebeurde gelukkig niet en de schuur is nu voorzien van een mooie nieuwe kierewiet. Daarna was de beaujoulais. De babynezen hebben traditiegetrouw maar kort van hun witte polo’s kunnen genieten. Vandaag de dag zit er meer op de polo’s dan alleen wijn maar daar kom ik zo op terug. Voor het lustrum huisfeest xxl kwam dispuut Amoreia over uit Eindhoven. Was een prima borrel maar ze waren bij plato nergens meer te bekennen. Tussen alle festiviteiten van het lustrum door heeft Wouter met succes zijn master thesis verdedigd voor een zaal Bibinezen. Op het fustenfeest hebben we de hele avond van afgekocht bier mogen genieten. Helaas kan ik daar nog weinig verhalen over vertellen. Voor het gala geldt min of meer hetzelfde. We waren al vroeg afgereisd naar Antwerpen waar we eerst een 3 ganger diner hebben weggewerkt. Daarna was het onbeperkt zuipen. Meer herinneringen dan bussen die niet te vinden waren en een kotsende Perplexer in de lift heb ik helaas niet. Hierna kwam deze drukke periode ten einde. Genoeg tijd dus om de dies van Bibi te vieren. Iets later dan gebruikelijk maar het was een leuke dag in Den Haag. Karten, lasergamen, speciaal bier en uit eten is een goed recept om Bibinezen een dag te vermaken. Over Bibinezen vermaken gesproken: baby4Bibi 1 is geweest. Het hoogtepunt was het geweldige idee van de babynezen om babyvoeding mee te nemen. Het is natuurlijk flauw om het maar over 1 polo te smeren dus onze vriend van Getir heeft nog wat potjes nagebracht. Het belooft nog een leuke tijd te worden met de polo’s. Als laatste deze maand waren we nog uitgenodigd door POC om met hun tweede borrel mee te gaan. Nadat ze goed hadden doorgegeven hoelaat we aanwezig moesten zijn konden we met ze de huifkar op. De man achterop de huifkar was duidelijk niet met zijn goeie been uit bed gestapt die ochtend. Tot zover november. Volgende maand ben ik terug met weer een update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.