Ga naar de inhoud

Hoeveel worden het?

De maand is alweer om joh. We hebben een vrij rustige maand achter de rug die vooral in het teken stond van een nieuwe lichting bouwen. Het eerste wat ons deze maand te doen stond was de geluksvogels van de eerste borrel te trakteren op een schnitzel en een uitnodiging voor de tweede borrel. Die schnitzels waren een groot succes, gelukkig liet Nick niet 4 keer het brandalarm afgaan tijdens het bakken. Daarna was het voor de meeste van ons tijd voor tentamens dus even een week zonder activiteiten. Gelukkig waren ze snel voorbij en dat hebben we de dinsdag daarna gevierd in een oktoberfestborrel met vesperi. De week vloog voorbij en toen was het tijd voor de wisselreceptie van het platobestuur. Djordi en roosters blijkt nog steeds een ongelukkige combinatie te zijn. Gelukkig waren er snacks want verder was er niet veel aan. We kwamen ook keurig zonder cadeau aanzetten aangezien operatie brievenbus nog altijd niet gelukt is. De dag daarna was het dan eindelijk tijd voor de tweede borrel, het einde van de introperiode komt nu echt in zicht. We zijn met z’n allen gaan barbecueën en daarna semi-sportlief lopen doen bij het bubbelvoetbal. Dit was allemaal lachen en daarna hebben we de avond met perplex afgesloten met een centurion. Iemand had hier wel heel erg zijn best lopen doen dus die kon met taxi Friso mee naar huis, schijnt een leuke wandeling te zijn geweest. Vandaag kunnen we allemaal even bijkomen en dan is aanstaande vrijdag het vraagmoment. Eens zien hoeveel babynezen we op de kop kunnen tikken. Tot zover het nieuws voor deze maand weer.
Kezour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.