Ga naar de inhoud

Op zoek naar babynezen

Het is weer tijd voor de maandelijkse update en aangezien die nogal druk was ga ik snel beginnen. Als eerst zijn we op de foto gegaan om straks werkelijk fantastisch in de lustrumalmanak te staan. Daarna kon de drukte beginnen. Max werd eindelijk officieel geïnstalleerd als penver en kreeg zijn mooie rode hesje. Op dinsdag was het tijd voor de eerste inauguratieronde, waarvoor we ons eerst tot half 1 in de casa hebben lopen vervelen. Deze maand wordt sowieso gekenmerkt door het eindeloos omgaan met sjaars. Op woensdag was de TUC. Hier had ik jullie met alle liefde over willen vertellen als Joop en ik niet al voor 9 uur weg werden gestuurd. Ter illustratie: de boeka was toen nog niet eens los. We gaan door naar donderdag voor de eerste WelCom avond. Ook hier hebben een aantal Bibinezen met zichtbare tegenzin naar het levensverhaal van willekeurige dronken mensen zitten luisteren. De maandag daarna was de 2e ronde inauguraties. We hadden geleerd van de vorige en hebben dus eerst met Perplex geborreld. Op zaterdag zijn een handjevol Bibinezen in Rotterdam gaan varen op de Lustrum buitendag. De week daarna hadden we voor de laatste WelCom dag een borreltje met Vivezza, het was erg lastig om de handgebaren in te houden. De donderdag, dinsdag en donderdag daarna was het weer tijd voor de disputentochten. We hebben bijna angstaanjagend sociaal lopen doen en vooral is er veel bier gepijpt. Was wel duidelijk dat een aantal sjaars dat nog vaker mogen oefenen. Tussendoor hebben Wouter, Niels en Jochem de Tilurg 10 miles gelopen, ik schrok zelf ook van zo’n hoge opkomst. We sluiten de maand af met onze eerste borrel. Na een goed uur dasjedrinken vertrokken we met de partybus naar Eindhoven waar we naar 2 kroegen zijn geweest, zo hebben de sjaars een klein beetje een idee van de Tour Kezour. We hebben het in de bus en kroegen erg gezellig gehad met POC en bijna iedereen heeft de hele avond z’n broek aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.