Ga naar de inhoud

2 vermisten

Nou het is weer tijd om de vaste sitebezoekers bij te praten over afgelopen maand. De eerste echte activiteit was Bodemdrift, festivAAl zoals iemand het noemde. Weinig tijd om hier over na te praten want de dag daarna was de langverwachte vader/zoondag. De dag begon met een redelijk typische Bibi activiteit bij Boules en Bites. Daarna hebben de vaders onder het genot van een speciaalbiertje plato leren kennen. Na een ritje op de huifkar stond een etentje op de planning waarna de boeka nog even onveilig is gemaakt.
De week daarna was het zover: de topweek. 2 Bibinezen die samen bijna de pensioenleeftijd aantikken hebben de hele week in hun oranje shirt een feestje gebouwd bij Plato. Op de dinsdag werd er nog met Callete geborreld, maar is het friettafel of patattafel??
Geen tijd om lang uit te rusten, op zaterdag werd om goed 12 uur verzameld op het station voor de officiële bestuurswissel. Nu bleken er 2 nog niet te zijn, toevallig de 2 die op vrijdag bij de naborrel waren. Iets later dan gepland kwam een nog zatte Niels de bowlingbaan op en op het terras bij Darren kwamen buschauffeur Max en Friso die z’n familie had ontvlucht aanzetten. Als warm welkom werden ze opgewacht met de 4 speciaalbiertjes die ze gemist hadden. Na een bezoekje aan de Griek doken we massaal een kelder in waar het dan eindelijk tijd was voor de wissel. Laatste wat ons die dag nog te doen stond was wat drinken halen voor onderweg, onszelf voorbeeldig gedragen in de trein en eventjes controleren of de boeka nog open was
Voor de lezers die tot hier zijn gekomen dit was hem weer en tot volgende maand
Kezour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.