Ga naar de inhoud

Nieuw bestuur

Vandaag mag ik voor het eerst het wereldwijde publiek vertellen wat we deze maand met z’n allen uitgespookt hebben. Na de vergadering waar Wouter nog van zijn verjaardagscadeau mocht genieten is het nieuwe bestuur onder leiding van mijn voorganger Jordi in werking getreden. Haaland is ab actis en Nick is verantwoordelijk voor het witwassen.

De donderdag na de vergadering was het tijd voor het slotfeest. Voordat de bibinezen naar plato gingen werd er eerst nog een tocht op de huifkar gemaakt met de dames van POC. Ik had gehoord dat Joop de bouwvakkers bij plato nog van koffie had voorzien de volgende ochtend dus zo te horen was het ‘gaande’.

Daarna was het zwarte cross weekend waar Mick en Wessel de achterhoek hebben laten schudden op z’n grondvesten bij het optreden van de enige echte Suzan & Freek.

De week daarna stond de poolparty op het programma die zoals bekend vanwege omstandigheden niet door kon gaan. Als alternatief zijn een aantal bibinezen naar het open feest van avalon geweest. Er was blijkbaar een soort beursspel waar badwaterdeskundige Niels vast en zeker goeie deals heeft gemaakt.

Volgende activiteit op de kalender was een avond voor aanstaand eerstejaars platonen. Zelf was ik er niet maar aan de foto’s te zien hebben de heren zich uitstekend vermaakt, in het bijzonder Friso.

En zo was de maand alweer voorbij en daarmee ook mijn eerste krantenstukje. Maar niet getreurd jullie zullen het hele jaar nog met mijn typekunsten moeten leven.

Kezour,

Ab Actis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.