Ga naar de inhoud

Regelen?

Hierbij weer een maandelijkse update over wat Bibi de afgelopen maand allemaal wel niet heeft meegemaakt. De laatste voor mij, vanaf volgende maand zal mijn opvolger de stukjes op de website overnemen. Dan gaan we zien of hij net zulke leuke stukjes kan schrijven als ik de afgelopen twee jaar op de site heb gedaan. 

We zullen beginnen met maandag 13 juni, de ALV waarbij onze enige echte oproepmax gepresenteerd werd als aankomend bestuur. Zelfs nadat alle aanwezige van Bibi tegen hebben gestemd had hij nog genoeg stemmen voor verzameld om in het aankomend bestuur terecht te komen. Deze week was op de zaterdag ook het eerstejaarsetentje, waarbij de jongste lichting een poging heeft gewaagd om wat culinaire gerechten op tafel te zetten, het is maar wat je onder culinair verstaat. Ik heb vernomen dat het allemaal wel een tikje warmer was dan de koude tomatensoep van de Aldi van de vorige keer. Mooi om te zien dat deze traditie naar een aantal jaar stil te hebben gelegen weer is opgepakt en dat er ook weer wat oudleden bij aanwezig waren, yeah lets go.

De week daarna was het Furiae beachvolleybal toernooi, het eerste echte sporttoernooi waar we weer hebben genoten van purple nasty’s in de zon. Wadloopverening de zompige sok was er weer in vol ornaat. En we hebben het gelukkig niet eens tot de halve finale gehaald, zoals het hoort. 

De donderdag daarop was er weer een open feest bij Plato, waar onze bejaarde en bebaarde man weer wat hitjes kwam draaien. Helaas met een niet zo’n hoge opkomst vanuit Bibi, sommige mensen moesten namelijk hun ongestelde hond naar de kapper brengen maar dat mocht de pret niet drukken. 

Woensdag 6 juli was tijd voor Dichtgetikt, na een pokken eind naar Vidar gefietst te hebben kon het feest eindelijk losbarsten. Er is die avond aardig geregeld door Bibinezen, regelen?? Niet door Ivo in ieder geval die hing op de helft van de avond al over een vuilnisbak heen en ook Jochem taaide al vrij vroeg af. Jan daarentegen was nog tot 3 uur in de Polly te vinden, zo zie je maar weer wie de laffe borrelaars zijn. De dag daarna was Conserva tennistoernooi waar we een borrel met MD hadden. Na uitgebrakt te zijn van Dichtgetikt werd het tijd om ons te begeven naar het tennisveld, ook hier hebben we het wederom niet tot de halve finale weten te schoppen, dus weer lekker gewerkt mannen (en dames). 

Dit was hem dan weer de update van afgelopen maand. Helaas de laatste krantenartikel voor op de site vanuit mij. Ik word er bijna emotioneel van, maar ik ben er van overtuigd dat mijn opvolger het goed over zal gaan nemen van mij. Dus ik en jullie vast ook niet kunnen niet wachten tot de volgende update. 

Kezour, 

Ab Actis 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.