Ga naar de inhoud

Tour kezour en 13 procent

Best lezer, 

Hier zijn we weer met een maandelijkse update over wat Bibi afgelopen maand allemaal heeft meegemaakt. Laten we wederom beginnen bij het begin. 

Maandag 9 mei was het tijd voor het boksgala. Heel Bibi was teleurgesteld omdat de Rico Verhoeven van Bibi, onze Niels, niet meedeed. De wedstrijden die avond vielen dan ook een beetje tegen aangezien Niels niet meedeed, op het vrouwen gevecht na. Want ja wie wilt nou niet vrouwen met elkaar zien vechten. 

De donderdag die week was het dan eindelijk tijd voor de enige echte Tour Kezour. Heel Bibi had hier al ruim twee jaar naar uitgekeken. Het was een epische avond waarop mensen vroeg zijn gesneuveld en er drie achterblijvers waren. Het was nog zo gezegd, we wachten niet op je. De naborrel in de Casa heeft daarna nog geduurd tot het weer licht werd. En een paar uur later was het alweer tijd om op dispuutsweekend te gaan, dit was natuurlijk top gepland door onze lieftallige Weekendcom. Drie dagen zuipen en niks doen in de Ardennen, wie wil dat nou niet. Hier hadden we ook vanwege corona al een aantal jaar naar uitgekeken. Dit keer ook met een mooie opkomst van oudleden waardoor we met een grote groep waren uiteindelijk. Klasse dat jullie er waren mannen, tot de volgende! 

26 mei was het weer tijd voor de Tock. Van tevoren mimosa-ontbijt met Perplex in de Casa. Het duurt even wat langer om een verhaaltje over dit te schrijven want na de borrel weet ik eigenlijk vrij weinig meer, mijn geheugen heeft me daarna een beetje in de steek gelaten of dat door de rosé kwam laten we maar even in het niet. Iets met elkaar van stoelen afgooien, kut Viper zeggen en vervolgens toch bestellen en Nick die in tent klom. Dat zijn de dingen waarvan er foto’s van in mijn telefoon staan. Voor de rest heb ik hier echt niets meer aan toe te voegen. 

Die zaterdag was de lustrumreceptie van Balagan waar we mochten tappen. Van verhalen heb ik gehoord dat het een mooie avond was. Bedankt dames!

De week erna hadden we de lustrumreceptie van Perplex waar we wederom hebben getapt. Ook dat was een mooie avond, waarvoor dank. 

Nou dit was het wel weer voor deze maand.

Kezour en tot de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.