Ga naar de inhoud

Bitterzoet

Beste lezer, welkom bij het maandelijkse stukje op de site. Deze keer een update over de maand april waarin een hoop gebeurd is. 

Laten we beginnen met de eerste activiteit na de vergadering. Het open feest. Of zoals Plato het noemde, het glow-up feest. Een avond waar je witte kleren aan moest doen en je anderen kon bekladden met blacklight verf, nou je kunt vast al wel raden wie er doelbewust geen witte kleren aan hadden gedaan. De avond was gaande zoals dat tegenwoordig gezegd wordt. Dan gaan we door naar de volgende activiteit namelijk Bal masque, dit vond de dag na het open feest plaats en was dus ook een uitgelezen moment om de kater van de avond tevoren weg te zuipen met flessen rosé. Het was natuurlijk ook een uniek moment aangezien Bibi in rokkostuum aanwezig was, naah dat komt niet zo vaak voor. 

Maandag 11 april was het dan eindelijk zover de lustrumborrel van POC. Een activiteit waar iedereen natuurlijk al voor lange tijd naar uit heeft gekeken. Het gratis bier was echter al vrij snel op waardoor het Plato cafe alweer op een vroeg tijdstip leegliep. 

De donderdag was het de avond waarop het lustrumthema bekendgemaakt werd bij VVT. Dit lustrum is het thema Bitterzoet, dit is toch wel een klein beetje een anticlimax. De vrijdag was dan eindelijk het diesgala wat maar liefst ruim een half jaar verschoven was. Een avond vol slecht gemixte japies, bacos en andere meuk. Bij sommigen is het einde van die avond een zwart gat, dan heb je toch wel je best gedaan om je 35 euro eruit te zuipen. 

Dinsdag 19 april was het tijd voor BIB kroeghockey, hierbij hadden we een borrel met het nieuwe vrouwengenootschap van Plato, Vesperi. Een avondje gehockeyt, sommigen natuurlijk wat meer dan de ander. Kortom kroeghockey was een geslaagde avond. Donderdag was dan het moment daar om 12 uur ’s middags kon onze Max gebeld gaan worden of hij wel of niet in het kandidaatsbestuur terecht zou komen. Hij had er naar eigen zeggen niet van kunnen slapen. Maar daar was dan eindelijk het verlossende telefoontje. Oproepmax in het kandidaatsbestuur van Plato voor de functie penver. Nu hoeven we eindelijk een jaartje niet meer de slechte grappen van Max aan te horen maar mag hij nu tegen zijn Platobestuur gaan vervelen met zijn slechte grappen. 

26 april, koningsnacht zijn we met een aantal Bibinezen naar Tilburg zingt geweest. Van tevoren een beetje inzuipen bij de Casa en later op de avond naar Tilburg zingt. Deze avond zijn we ook geëindigd met een klapper, althans Ivo. De zaterdag is het Bibi bestuur nog naar het lustrumfeest van Becquerel geweest waar we ons vermaakt hebben met het gratis alcohol. Jan heeft zich die avond ook rijkelijk vermaakt, maar voor dat verhaal mag je bij Jan zelf zijn. 

Dit was weer het maandelijkse stukje voor op de site. 

Tot de volgende en kezour!. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.