Ga naar de inhoud

april, doet wat ie wil

Hier zijn we dan weer met een kersverse update van de afgelopen maand. Helaas hebben we dit keer niet zoveel te vertellen dus ik zal het dan voor u kort houden, om de pijn te verzachten. Laten we beginnen bij het Vatos back to the soos feest. We misten het lasergame parcours toch wel erg, ook al is Bibi niet zo sportief aangelegd. Nu was het een beetje een magere feestavond, goed geprobeerd maar helaas was de uitvoering toch wat minder. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer gewoon lasergamen. 

De dag daarna was het dan echt tijd voor enige echte nieuwjaarsborrel. Tot ieders verbazing was er toch een opkomst van meer dan 1 oudlid, aangezien het Bibi bestuur te incapabel was de uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel optijd te versturen. Al met al heeft iedereen zich denk ik wel vermaakt, al weet ik zelf niet veel meer van deze avond (dit kan misschien ook komen door de hoeveelheid shotjes tequila bij de lustrumreceptie van Nontemba).

Woensdag 23 maart was het tijd voor de lentelichtingborrel op Plato. Ik zelf was hier niet bij maar heb dan ook over de wandelgangen gehoord dat de mannelijke sjaars ook ver te zoeken waren. Bibi heeft het die avond dus maar gewoon met het oude vertrouwde clubje op een zuipen gezet hangend aan de VVP zonder geforceerd met sjaars te hoeven praten, ook wel eens fijn. 

Donderdag 24 maart was de roast van bestuur Verhaar, het eten was voor de 120 man die binnenzat warm uitgeserveerd, daar kan onze jongste lichting nog een voorbeeld aan nemen. Verder vertoonde Bibi toch kleine speler gedrag die avond en ging al vroeg naar bed toe. 

Toen braken de midterms aan, Bibi ging toch maar even aan de studie, zelfs Joop heeft zijn kennis proberen te verbreden door pyramides van de binnenkant te gaan bekijken in Egypte. 

Nou dit was hem wel weer. 

Kezour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.