Ga naar de inhoud

Lichting meters

Afgelopen maand hebben we weer een aantal borrels gehad. We hebben de maand afgetrapt met de borrel samen met Callette. Hierbij hebben we een centurion gedaan in de Casa, met een redelijk goed opkomst. Onder het motto van opgeven is voor losers, zijn er een aantal mensen geweest die deze avond de centurion volledig hebben uitgespeeld. Voor een recap van de avond kunt u terecht op onze Insta, waar een kleine samenvatting in beelden tentoongesteld wordt van de escalatie van deze avond. 

De dinsdag daarop was de ASSCom aan de beurt om een avondvullende activiteit te organiseren. Zij hadden een belgië borrel geregeld met de dames van borrelclub Pavones. Dit was ook de eerste avond waarop we de nieuwe lasers, discolampen en speaker uitgetest konden worden waardoor de keuken van de Bibi casa in een of andere rave hok omgetoverd werd. De Jupiler (want ja, België) heeft die avond rijkelijk gevloeid en de dames hadden wel zin in ons busdingetje naar het belgenland. 

Ruim een week later stond carnaval weer op de stoep. En carnaval kan natuurlijk niet anders ingeluid worden dan met de befaamde Bibi Conserva carnavalscantus. Volgend jaar gaan we voor de lustrumeditie, dus des te meer reden om volgend jaar eens flink uit te pakken met deze traditie. Later op de avond zijn we nog met de dames van Conserva in de Polly geëindigd, waarbij iedereen ons toch wel een beetje raar aankeek in onze carnavalspakken. Maar al met al hebben we weer een top avond gehad. 

Die zondag was het tijd voor Plato carnaval. Ditmaal met een bierontbijt/stoepborrel met Balagan. Want wat te doen als je een borrel hebt tijdens carnaval, juist dan ga je op straat staan om vervolgens keihard carnavalsmuziek te pompen. Waar sommigen toch in de vroege ochtend wat opstartproblemen hadden ging het bier er toch al weer snel in. Platocarnaval zou Platocarnaval niet zijn als het weer volledig uit de hand zou lopen. Ik noem hier een paar woorden. “stadhuisplein”, “in slaap vallen op de wc”, “Dn Engel helemaal leegkopen” “rijpe vrouwen” en ga zo maar verder. Al met al iedereen was weer goed van de kaart en sommige weten niet eens meer wat ze gister hebben gedaan. Ons moeder zeej nog, doe deh nou nie. 

Afgelopen weekend was het dan zover. De beproeving voor de babynezen om dan toch eindelijk die felbegeerde trui te bemachtigen. We zijn er tijdens dit weekend achtergekomen dat de baby/nieuw Bibinezen toch niet zo punctueel zijn als dat we altijd dachten. Maar eind goed al goed en hebben ze toch hun trui mogen ontvangen waarna we de feestvreugde hebben verplaatst naar de Boeka om vervolgens 60 gratis bier te draaien aan het radje. “De Boeka gaat failliet”.

Nou dit was weer het maandverslag. 

Tot de volgende en Kezour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.