Ga naar de inhoud

Welloe fiets op dak

Beste allen, 

Hierbij wens ik u als trouwe Bibi site bezoeker alvast veel leesplezier want het maandelijkse krantstukje is er weer, jawel. Deze maand hebben we weer iets te vieren, namelijk de heropening van Nederland en daarmee dus ook van Plato. Maar laten we bij het begin beginnen van deze maand. 

De dinsdag na de vergadering was het tijd voor de Wouter4Bibi. Wouter had een heel spel bedacht waarbij allerlei verschillende meuk gezopen moest worden en teams deze drankjes elkaar aan konden naaien. Het ging van babyvoeding tot tequila. Er valt hier voor de rest vrij weinig over te zeggen, gevalletje had je bij moeten zijn. 

18 januari was het tijd voor de Bibi4baby, wederom hebben we Bowlingo gespeeld maar aangezien de bowlingbanen toen nog niet open waren, hebben we dit jaar gebowld op de Wii. Daarna was er nog een quiz die natuurlijk van uiterst hoge kwaliteit was. 

De donderdag was het tijd voor de Conserva Playbackshow, dit jaar wederom online helaas. Ondanks dat de jury soms echt in slaap was gevallen voor ons idee, hebben we om sommige acts wel gelachen. De baby’s zijn dit jaar ook helemaal niet weggedrukt, ik denk dat we daarom ook wel kunnen stellen wat dit zegt over de gemoedstoestand van de jury dan over de kwaliteit van de inzending van de act van de babynezen. Helaas hebben ze toch niet gewonnen, had er nog bij moeten komen ook. 

25 januari was het tijd voor de baby4Bibi2, de baby’s hadden van tevoren mooie plannen laten horen, maar die waren blijkbaar uiteindelijk toch veranderd. Ze hadden bedacht om te gaan darten, en dat bij een bepaald puntenaantal het andere team een opdracht moest volbrengen. Daarna waren er nog wat spellen maar daar had de rest van Bibi wat minder trek in met als gevolg dat er van alles door de Casa keuken gegooid werd. 

Afgelopen dinsdag was het de beurt aan de Butcie om de avondvullende activiteit te organiseren. Aangezien ze nogal lui waren in de voorbereidingen en ze eigenlijk alleen een Centurion gepland hadden. Werd besloten om eerst wat bier te gaan tanken op Plato. Daarna zijn we rond 22.00 begonnen met de Centurion die voor sommigen toch niet al te best afliep haha. 

Nou ik vind het wel weer genoeg geweest,

Kezour 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.