Ga naar de inhoud

Frohes neues jahr!!

Waarde Bibisite bezoeker, 

Laten we maar bij het begin beginnen, dan hebben we dat alvast maar gehad. Gelukkig nieuwjaar, lul. Of zoals de Duitsers zeggen frohes neues jahr. De maand vol verplichtingen zit er weer op. Afgelopen maand was iedereen natuurlijk druk met de tentamens op een paar uitzondering na uiteraard. Maar de wekelijkse Casa lockdownborrel begint zowaar een begrip te worden. Oke misschien was ik hier iets te enthousiast, want eigenlijk is het nog steeds een samenkomst van het vaste groepje Bibinezen (de namen van de desbetreffende Bibinezen worden vanwege privacyregel- en wetgevingen anoniem gehouden).

Buiten dat iedereen familieverplichtingen had rondom kerst, was iedereen vol enthousiasme en keer nogal uit naar de baby4Bibi activiteit 28 december. Totdat de babynezen aankwamen met wederom een pubquiz die zowat sinds het ontstaan van ons dispuut elk jaar wel wordt gedaan op de eerste baby4Bibi. Daarna besloten ze om ook nog een bingo te doen, we hebben uiteindelijk veel gezopen en gelachen die avond. Maar voor de volgende keer verwachten we toch wel iets meer originaliteit, misschien dat jullie een brief naar Hugo de Jonge en Mark Rutte kunnen schrijven dat ze het land weer open kunnen gooien, zodat jullie voor de volgende keer wel een originele epische activiteit neer kunnen zetten. We kijken vooral uit naar wat jullie voor tweede activiteit gaan organiseren, maar daarvoor zullen wij eerst nog eens aan jullie laten zien hoe het echt moet. Een update hierover kun je verwachten in het volgende krantenartikel eind deze maand. 

Verder hebben ook een aantal Bibinezen dit jaar weer samen oud en nieuw gevierd, er waren maar liefst twee oudleden bij ditmaal. Ook was dit maal een van de Casahuisdieren wederom aanwezig. We weten nog vrij weinig van de avond, althans ik. Maar wat we wel weten is dat we in ieder geval het jaar knallend zijn uitgegaan op de Korvel. 

Voor de rest heb ik vrij weinig te vertellen, aangezien we nog steeds in lockdown zitten, en we dus afgelopen maand ook niet zoveel activiteiten hebben gehad. Dus als opvulling hieronder maar de lyrics van het prachtige liedje van Hans Teeuwen en de Nachtbrakers, ik had liever ook een geluidfragment erbij gedaan, maar heb geen zin in gezeik over copyright of wat dan ook: 

Er zitten van die dekhengsten thuis die denken
Wat moet ik met mijn lul in de lockdown?

Wat moet ik met mijn lul in de lockdown?
Sja, la, la, la, la-, la, la, la
Wat moet ik met mijn lul in de lockdown?
Oeh-oeh-oeh
Wat moet ik met mijn lul in de lockdown?
Sja, la, la, la, la-, la, la, la
Wat moet ik met mijn lul in lockdown?
Oeh

All systems go

Wat moet ik met mijn lul in de lockdown?
Sja, la, la, la, la-, la, la, la
Wat moet ik met mijn lul in lockdown?
Ha ha bier

Wat moet ik met mijn lul in de lockdown?
Sja, la, la, la, la-, la, la, la
Wat moet ik met mijn lul in lockdown?
Oeh

Ik zou zeggen koester ‘m
‘T is de enige vriend die je nog een hand mag geven
En die in je gezicht mag spugen
Zoooo

Ha ha bier

Wat moet ik met mijn lul in de lockdown?
Sja, la, la, la, la-, la, la, la
Wat moet ik met mijn lul in de lockdown?
Oeh-oeh-oeh
Wat moet ik met mijn lul in de lockdown?
Sja, la, la, la, la-, la, la, la
Wat moet ik met mijn lul in lockdown?
Oeh

Ik zou zeggen koester ‘m
Zoooo

Kezour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.