Ga naar de inhoud

Het is….een lichting van 5!

Beste allen, 

U zult het niet geloven maar ik mag u met trots vertellen dat wij dit jaar een lichting van vijf hebben weten binnen te slepen. De laatste keer dat er zo’n grote lichting is binnengesleept kan niemand zich herinneren. De vijf ranzige zakken zaad ook wel onze baby’s genoemd hebben de volgende namen gekregen: Wessel Selaar, Tom Bijleveld, Christiaan Mineur, Mick Speckschoor en Nick Verkaik. Dit is uiteraard groots gevierd op de VrijMiBo bij Plato. 

De dinsdag na het vraagmoment was het tijd om de nieuwe babynezen te installeren. Hierna zijn we bij Bolle een VVV-maaltijdje gaan eten (uitgezonderd Jochem dan), waarna we onszelf weer naar Plato hebben begeven om de nieuwe babynezenpolo’s te voorzien van wat rode wijn strepen op de Beaujolais. Want ja je moet iets met die gore wijn ipv het te drinken. 

Die donderdag was het 11-11 waarbij een aantal Bibinezen/babynezen naar het dies open feest bij Plato zijn gegaan om flink hun kop eraf te zuipen. 13-11 hadden we natuurlijk onze eigen dies, met dit jaar een zeer leuke toevoeging. Namelijk een partybus naar Dusseldorf. We zijn met een hoop oudleden naar Dusseldorf geweest waar we vooral hebben genoten van de verschillende alt-biertjes, en het ritje in de partybus terug uiteraard.

Verder was vanwege de lockdown de diesweek van Plato in een andere vorm doorgegaan. Zo was er op de donderdag een liquid dinner cantus, waar opa Friso met de kids even langs is gekomen. En op vrijdag het diesdiner, waarbij menig Bibinees gesneuveld is. 

In de week van 22 november was de masked platoon bij Plato, waarna we een after hadden bij OC. Even een update over de avond hoe dronken iedereen toen was, aan Jochem werd gevraagd of iemand bij hem achterop mocht waarop Jochem antwoorde ik heb nog wel plek in mijn jaszak. En wat hebben we gelachen om Jochem die die avond standje zombie is gegaan. 

Nou dit was hem weer voor deze maand. 

Tot de volgende en Kezour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.