Ga naar de inhoud

Nog meer sjaars

Hier zijn we weer na een maandje terug van weg geweest te zijn. Ook deze maand zaten we uiteraard nog volop in de introperiode van Plato.

12 oktober hadden we onze eerste borrel. Dit was een zeer epische avond die begon in de Casa. Toen iedereen al wat biertjes ophad gingen we met de partybus naar Breda. Dit was de eerste keer dat we sinds coronatijd weer met Bibi in een partybus zaten dus daar hebben we dan ook weer goed gebruik van gemaakt. Aangekomen bij Lot66 in Breda bleek dat het naast een politiebureau te zitten, Friso had natuurlijk daardoor alweer zeven kleuren schijt in z’n broek zitten. In Breda hebben we een aantal rondes gelasergamed. Waarna we weer met de partybus teruggingen richting Tilburg. Eenmaal in Tilburg aangekomen stond Perplex ons al op te wachten bij Plato waarna we een hele gezellige cantus met de dames van Perplex en hun sjaars hebben gehad. Aangezien Plato nog steeds om 12 uur dicht moest, hebben we tot de late uurtjes nog doorgefeest in de Casa. 

22 oktober was er de Vrijmibo #1. Er waren helaas niet zoveel sjaars naar Plato toegekomen. Maar in de wandelgangen heb ik vernomen dat het een leuke borrel was en dat is ook te zien in het bierstroomoverzicht er zijn die middag/avond maar liefst 15 meters doorheen geramd. 

1 november, de dag van de tweede borrel. De opkomst was wederom fantastisch. We begonnen met een bbq bij de Prins, waar de enige echte befaamde Henk ons vlees stond te bakken. Daarna gingen we richting de Uni sportvelden en was het tijd voor een potje bubbelvoetbal. Toen iedereen weer zijn maandelijkse beweging had gehad, was het maar weer eens tijd om richting Plato te gaan. Bij Plato stond Balagan klaar om het welbekende dasje drinken met ons te gaan doen. Mocht je nu denken, wat is dasje drinken? Stuur ons dan even een berichtje en kom een keer langs dan zullen we laten zien wat dasje drinken is. 

Wederom hebben we na 12 uur weer tot de late uurtje gedanst en gezopen met de dames van Balagan.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.