Ga naar de inhoud

SJAAAAAAARSSS

De maand september. Het begin van de ellenlange introperiode die voor het gevoel eindeloos voortduurt. Voordat deze periode begon hebben we nog een aantal activiteiten meegemaakt. Zoals het overuren festival, wat naar zeggen veel te groots was opgezet voor het aantal man wat daadwerkelijk kwam. Het scheen dus niet al te druk te zijn, maargoed er was bier en er is met sjaars gepraat kortom prima zuipdagje. Alleen een tip voor het platobestuur, organiseer zo’n festival volgende keer gewoon in het centrum in niet in de fucking Reeshof. Toen stonden al snel de inauguraties in de agenda, waar onder andere onze actieve inactieve Joop namens de Barcom aanwezig was vanwege zijn fomo en omdat hij zin had om tegen sjaars te schreeuwen. Rond half 12 kwam er elke avond een groepje van drie Bibinezen richting Plato om sjaars proberen binnen te harken. 

Al snel na de inauguraties volgde de disputentochten, dit jaar waren er maar liefst drie disputentochten waarvan de laatste afsloot met een feest bij Plato. Dit jaar hadden we geen Rob of iets dergelijks die uit de voordeur stond te pissen. De bierpijp viel bij de meeste sjaars ook wel in de smaak. En natuurlijk de menige potjes opus en mexxen. We hebben onszelf goed vermaakt op deze avonden ondanks de SJAAAAAAAAARSSSSS. 

Ook hebben we tussendoor nog de bestuurswissel gehad. Bestuur Nauta is nu officieel geïnaugureerd. We zijn deze dag begonnen met een potje jeu de boules, waarna we op de huifkar zijn gegaan, daarna hebben gegeten bij stadsbrouwerij en hebben we uiteindelijk de avond afgesloten bij de Boekanier. 

Volgende week staat de eerste borrel op de planning en daar kijkt heel Bibi enorm naar uit om weer eens als vanouds de partybus in te springen en onze kop er goed vanaf te zuipen. 

Tot de volgende en kezour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.