Ga naar de inhoud

Top Tock

Nou daar zijn we weer. De afgelopen maand stond Topweek 2021 op de planning. Plato had dit jaar het plan om een hip festival te organiseren in het centrum. Buiten dat een Bibinees natuurlijk het liefste de hele Topweek aan de VVP bar hangt, bier zuipt en kut roept, was het Platofestival zeker geslaagd. 5 dagen lang kapot gaan zoals elke andere topweek. En, deze topweek is er geen enkele Bibinees aangesproken door een ic’er die hem probeert over te halen bij Plato lid te worden. Dat is opzich ook wel een prestatie. Misschien komt het door onze welbekende en populair eigen knorretje. Tijdens de Topweek hadden we ook nog een borrel met Callete, of naja de sjaars van Callete. De borrel begon vrij rustig omdat iedereen nog brak was van de vorige avond. Want de avond ervoor was namelijk de Platocantus op het festivalterrein waarbij ook de Casahuisdieren compleet aanwezig waren. Uiteindelijk zijn we die avond met Callete beland op een random huisfeestje bij de buren van de Casa. Vrijdag kwamen er een aantal oudleden naar Tilburg om samen met huidig Bibi naar het festivalterrein te gaan. Het iconische duo Rick en Kenney was ook weer herenigd en sloot het Topweekfestival af met de beste hitjes. 

Ook hadden we deze maand nog de Tock. Onder het genot van Rosé en 4 Bibinezen zijn we die dag goed geëscaleerd. Ik zou je nu graag leuke verhalen over de Tock willen vertellen maar door de Rosé weet ik nog vrij weinig meer vanaf. Buiten het feit dat ik de volgende dag wakker werd met alleen maar blauwe plekken, dat zegt in principe al genoeg over mijn gemoedstoestand die dag. 

Verder hadden we deze maand ook nog de 90’s party van ons oudlid Bas. Er waren een aantal oudleden aanwezig en we hebben genoten van die avond, zeker onze enige echte Toyboy. 

Nou dit was hem weer voor deze maand, tot de volgende!

Kezour!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.