Ga naar de inhoud

Ceveesas en Suzanna y Frico

De maand juli, de maand waar de helft van Bibi naar uit heeft gekeken want we gaan op roadtrip. 

17 juli was het dan zover, we zouden vertrekken. Eerste bestemming de camping van onze enige echte uber Nazi Wouter. Helaas gooide onze Cooorooona roet in het eten en vielen er op de valreep wat mensen af, iets met een open feest en goudkoorts? Toen waren er nog maar 4 Bibinezen over die zouden vertrekken naar Frankrijk. Uit bronnen is vernomen dat de camping geweldig was en dat er veel sociaal contact is gelegd met andere campinggasten (ps. Lees dit met heel veel sarcasme). De andere campinggasten waren vooral kortpittige esthers die het een goed idee vonden om ergens in Zuid-Frankrijk met hun gezin een aantal weken door te brengen. Maar studenten zaten zij natuurlijk niet op te wachten, ze kwamen toch godverdomme daar voor hun rust. Nadat Esmee en Wouter genoeg hadden van de Bibinezen trokken zij verder naar het zuiden, el proximo destinacion Lloret de Mar. 

Ja waar moeten we beginnen er zijn veel dingen gebeurd deze week. Djordi en Jari werden eerst opgehaald in Barcelona. Na aangekomen te zijn en nadat de verhuurster van onze villa zei ‘don’t destroy the house’ kon de vakantie in Lloret dan eindelijk beginnen. de volgende dag werden Jan en Jochem opgehaald van het vliegveld en de groep was eindelijk weer compleet. Tijd om eindelijk eens flink te gaan zuipen. De eerste avond stuitte we op de Lloret versie van de Prins. Joop was natuurlijk uitermate enthousiast hierover dus hup allemaal naar binnen. Ze hadden zelfs echte meters bier, nou dit was dan toch ook echt de place to be voor de eerste avond. Later op de avond dachten we even rustig een peukje te doen voor de deur wordt er ineens een 17-jarig broekie naar buiten gewerkt die blijkbaar iemand in z’n been had gebeten en hardhandig werd aangepakt door de guardia civil. 

Volgende avond, de Tropics, Thomas heeft weer eens iemand gefixt. Een 17-jarige die nog op het stedelijk gymnasium zit, lekker gewerkt pik. Nou dat was het wel weer even, kan wel over elke stapavond uitgebreid verslag gaan doen maar dan weet ik zeker dat jullie in slaap zullen vallen. 

Deze vakantie was er ook een heuze top 5 samengesteld waarvan 3 liedjes van Suzanne en Freek en 2 van Jaap reesema. Nou ik denk dat als je de streams van deze nummers op Spotify op gaat zoeken dat de helft van dit aantal door ons komt omdat deze nummers helemaal kapot gedraaid zijn op vakantie. 

Ook had onze villa een garage die we regelmatig ombouwde tot feestschuur, zo hoefde Joop de enige echte Bibi casa feestschuur niet te missen. 

Om een beetje een sfeerbeeld te geven staan hieronder wat quotes uit de quotulen app van deze vakantie. 

Thomas over het zusje van Ivo: “het is net Ivo met een pruik”

Friso over Olympische zwemmers:”Dan kan je hetzelfde als een vis”

Eerste avond stappen in lIoret: “Jan werd wakker met een selfie van hem en een kale man”

Thomas wordt beroofd van de zonnebril van een potentieel neukwijf. Thomas: “kanker hoer”

Jochem: als m’n openingzin niet werkt is het een meter voor mij

Jochem: ”ik wil best een keer met Niels landtraining doen”

Guy van villamar: “ja het privefeest is nu echt heel erg gaande”

Joop die zich gister al lam voelde op de boot:“Komt het door de boot, de zon of het onbeperkt zuipen”

Djordi: “We are drunk not stoned”

Jari: “je moet gwn bitches afwijzen”

Joop: “We weten hier allemaal dat ik hier de meest illustere pilsbaas ben”

Joop over keepsters: “Volgens mij kun je net zo goed een zak chips opstellen”

Jochem:”heeeuj, … ik dacht ik gooi er wat enthousiasme in”

Jochem: ik was bang dat m’n anus ging bloeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.