Ga naar de inhoud

De maand juni, punt uit!

Hallo hier zijn we weer voor het nieuwe verse stukje in de Bibikrant over de maand juni. 

De maand juni, de maand van dansen met Janssen of elk ander vaccin wat je in je lichaam hebt laten spuiten. Want de lockdown is weer voorbij. Alles mag weer. Uitgaan, festivals noem het maar op. Eindelijk tijd om weer eens aan het radje te draaien bij de Boeka of je eruit te laten zetten door een bewaker van de Polly. 

Ook hebben er deze maand maar liefst weer twee borrels plaatsgevonden, naja 1,5 borrel. 

Er is deze maand geborreld met de vrouwen van Perplex, deze borrel was verassend leuk en Perplex heeft zelfs moeite gestoken in het maken van ons borrelcadeau. We kregen namelijk een heus Bibibordspel, episch! Bedankt voor de gezellige borrel dames en het epische borrelcadeau. 

Ook hebben we geborreld tijdens de achtste finale van het EK toen Nederland tegen Tsjechië moest spelen. Dat was een borrel om nooit te vergeten, het was zo gezellig dames dat we snel een vervolgborrel willen doen haha. 

Het ek is ook nog een hoop over te vertellen. Vooral voor Nederland, van een falende Frank de Boer tot Matthijs de Ligt die in de achtste finale een rode kaart pakt. Het was me een spektakel maar het mocht voor Nederland helaas niet baten, want zij strandden in de achtste finale tegen fucking Tsjechië. Thanks oranje daar gaat onze goede smoes om op een Ek wedstrijdag als Nederland speelt helemaal van de kaart te gaan en de volgende dag niet meer te weten wat je de avond ervoor hebt gedaan. Alhoewel er uiteraard maar genoeg anders smoesjes zijn om van de kaart te gaan natuurlijk dan tijdens het kijken van een EK wedstrijd. 

Ik heb geen inspiratie meer voor het verdere schrijven van dit stukje (zoals jullie waarschijnlijk al gewend zijn). Dus het leek me wel leuk om het goede slechte grappentopic aan te snijden als iets nieuws voor deze maand. 

Hoe noem je zangers in de buurt van Letland? 

Lee Towers.  

Hoe noem je een gevaarlijke Rus? 

Dangerus. 

Nou dit was hem wel weer. Voor jullie vermaak is hieronder ook nog een strip uit Stamgasten te lezen met onze enige echte Kierewiet. 

Tot de volgende maand en KEZOUR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.