Ga naar de inhoud

Schuurbar en Casa huisdieren

De maand mei, de maand waarin er eindelijk weer dingen op gaan en de lockdown beetje bij beetje word opgeheven. 

De maand begon met een geplande borrel samen met een nader te noemen “dispuut in heroprichting”, wat het een aantal uur voor de borrel liet afweten vanwege dispuutsquarantaine. Heb je het weer met die jeugd van tegenwoordig he. Al met al heeft de Butcie toch voor die avond nog een epische borrel kunnen fixen met de dames van Becquerel. Die vervolgens besloten om verderop in de week nog een keertje met z’n allen terug te komen voor nog een borrel. Wij vonden het enorm gezellig, de wouten dachten hier waarschijnlijk anders over. 

Ook deze maand is de nieuwe schuurbar weer veelvuldig in gebruik genomen door enkele Bibinezen en de Casa huisdieren. Nu hoor ik u zeggen, Casa huisdieren? Ja u hoort het goed. De Casa heeft sinds kort maar liefst drie huisdieren, om alvast een tipje van de sluier te lichten is Joop, verassend genoeg, een van de huisdieren. De andere twee huisdieren laten we voor dit verhaaltje maar even buiten beschouwing, zuipen kunnen ze in ieder geval wel. 

Ook staat deze maand in het teken dat er weer dingen mogen van Hugo de Jong (niet te verwarren met Hugo te Jong van Ex on the Beach), er kunnen weer goudgele rakkers getankt worden op het terras en jawel sinds kort ook weer op de soos. Waar menig Bibinees reikhalzend naar uitkeek, tot dat ene moment weer kwam dat Plato open zou gaan. 

Een besloten clubje van Bibi heeft al weer gebruikgemaakt van de borrelavonden bij Plato (uiteraard ook het Casa huisdier). Djordi en Joop hebben weer mogen genieten van het o zo goede rookhok bij Plato. En de wc bij Plato is voor het eerst in tijden weer een keer ondergekotst. 

Nou dit was het weer voor deze keer, kort maar krachtig, tot de volgende keer. 

Kezour!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.