Ga naar de inhoud

Vega-burgers en schuurbar

Wat een maand was de maand maart.

Veel dingen gebeurd, de tweede kamer verkiezingen, waarna een verkenningsproces drama zich voordeed, stijgende coronacijfers, en nog steeds geen versoepelingen. 

Maar er is maar een ding wat al deze gebeurtenissen overtreft, Joop heeft eindelijk de statafels gefixt!!!

We hebben er lang op moeten wachten maar dan heb je ook wat, 20+ meters verder voor Joop heeft hij eindelijk de moeite genomen om doeken te bestellen voor onze statafels.

Ook heeft deze maand de enige echte eerste BibiQue van het jaar plaatsgevonden. 

De weergoden hadden besloten om een zomerdag in te plannen in maart waardoor Bibi de kans niet onbenut liet om te gaan Bibiquen met elkaar. 

Heel wat speklappen, vega-burgers (onze Jochem was niet bij de Bibique aanwezig dus gelukkig waren er geen vega-burgers te vinden op de barbecue), stokbrood en bier verder was het dan eindelijk tijd om de ambiance in onze nieuwe schuurbar in de Casa te beproeven. 

Want ja u hoort het goed, de Casa heeft vanaf heden zijn eigen handgemaakte schuurbar. 

Wij zouden graag onze sponsors willen bedanken voor het mede mogelijk maken van deze bar: Joop BV., Boerman BV. en voor de uitvoering sjaars BV. Nu nog wat afwerking voor onze bar en de Casa is de borrelplek to be in Tilburg en omstreken.  

! SPOILER ALERT ! Volgende maand hopen we u met gepaste trots te kunnen verblijden met de geboorte van een nieuwe lichting van 2. Wilt u weten hoe dit verhaal afloopt, houd dan onze site volgende maand in de gaten voor de april update.

Kezour! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.