Ga naar de inhoud

Eerste borrel 2020

Vrijdag 9 oktober hadden wij onze eerste borrel. Vanwege de maatregelen hebben we onze eerste borrel in het café van Plato gehouden. 

We begonnen met wat drankspelletjes aan de tafels waar iedereen zat onder het genot van een goudgele rakker natuurlijk. Toen iedereen een beetje in de stemming was gingen we de welbekende Ik hou van Bibi-quiz doen. Er werden 3 teams gemaakt die allerlei opdrachten en vragen over het dispuut moesten beantwoorden. 

Na de Ik hou van Bibi quiz was het tijd voor eten, veel eten. De Butcie had een high Schnitzel gemaakt wat inhield een grote schaal friet met 3 verschillende schnitzels per persoon. Nadat iedereen klaar was met eten gingen we een centurion doen, dus de bodem kwam goed van pas. 

Helaas mochten we vanwege de maatregelen maar tot 21.00 onze eerste borrel houden. Dus iedereen had het doel om vroeg te pieken en dat is goed gelukt. Mocht je nou denken ik wil hier beeldmateriaal bij zien, neem dan even een kijkje op onze Instagram pagina. 

Alle mannen die aanwezig waren bij onze eerste borrel bedankt. En hopelijk zien we jullie snel weer!!

Kezour, 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.