Ga naar de inhoud

Borrel Soluna

Op 23 september jongstleden zijn we afgereisd naar Den Bosch. We hebben daar een prachtige avond gehad met de vrouwen van Soluna. Er zijn een hoop dingen gebeurd kan ik je vertellen. 

Als eerste hebben we wat geborreld bij een café en wat drankspelletjes gespeeld met z’n allen. Toen zijn we daarna nog naar een ander café gegaan omdat we er om half 1 uitgeknikkerd werden, schade! Na het tweede café zijn we wat gaan eten, we hadden als borrel cadeau een flesje rood gekregen die niemand open kon maken dus vond Jari het een goed idee om die kapot te slaan. Waarna iedereen die buitenstond bij de kebabzaak zijn mond aan de half kapotte fles zette. 

Toen was het maar eens tijd om richting de taxi’s te gaan bij centraal station. Terwijl we stonden te wachten op de taxi’s vond Friso het een goed idee om bij een random man achterop de scooter te springen. De man op de scooter reed vervolgens weg met Friso achterop waardoor Friso zijn leven vreesde en uiteindelijk belandde bij een random weiland buiten Den Bosch. (Friso is levend thuisgekomen voor degenen die het zich afvragen). Toen heeft Klaas nog voor Friso een taxi geregeld en heeft hij met Turkije kunnen onderhandelen voor een goede prijs. 

Al met al een prachtige avond voor in de boeken. We kijken nu al uit naar de vervolgborrel dames.

Kezour,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.