Ga naar de inhoud

Borrel Popino

  • door

Zaterdag 1 augustus zijn we met Bibi vertrokken naar het verre Maastricht om daar te borrelen met de dames van dispuut Popino. De avond had een Spaans thema, en begonnen daarom ook met het eten van hun zelfgemaakte paella, om vervolgens de grote hoeveelheden sangria en Desperados naar achter te slaan.

Naast het borrelen speelden we ook de hele avond een drankspel, wat inhield dat wanneer er een Spaans nummer opkwam er aan een rad moest worden gedraaid, wat vervolgens aangaf welk drankspel er gespeeld moest worden. Denk hierbij aan een sangria-estafette, als team zo snel mogelijk 1,5 meter liter wegdrinken, of het doen van een bepaald shotje.  Het zou natuurlijk geen Spaans thema kunnen worden genoemd, zonder de aanwezigheid van tequila.

Kortom, het was een avond waarvan je de volgende dag niet alles meer van zou herinneren. Dit gold zeker voor onze Jari, die om 12 uur jarig werd en daarom zijn welverdiende gifbeker in ontvangst mocht nemen. De gifbeker was een combinatie van sangria, tequila, apenkop en alle andere drank die we zo gauw konden vinden.

Het was een zeer geslaagde avond, waarvoor we Popino graag willen bedanken en tot de volgende keer!

Kezour,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.