Ga naar de inhoud

Borrelperiode 2019

  • door

Hoi allemaal, hier een stukje over de borrelperiode van 2019. Nou, dat was toch wel weer een periode genieten. Het begon allemaal toen we eerstejaars vroegen om langs te komen bij ons op de eerste borrel. Wat we voor die dag in petto hadden, was wel leuk. We reisde af naar het verre Eindhoven om daar even te laten zien wie de Lasergame kampioen van 2019 zou zijn. Nadat we weer eens actief waren geweest, was het tijd om toch weer terug te reizen richting Tilburg met onze partybus. Toen we daar aankwamen stond Balagan op ons te wachten bij Plato, zij waren uitgenodigd om met ons mee te genieten van een cantus onder leiding van Kenney en Isis. Wat er verder deze avond nog gebeurde, is voor mij een vraag. Maar het was vast wel gezellig. Dit bleek ook wel uit de aanwezigheid van de eerstejaars op onze tweede borrel. Blijkbaar hadden we toch wel de goede kanten van ons laten zien die eerste borrel.

De tweede borrel hebben we weer mogen genieten van de BiBiQ. Hiermee werden we voorzien van onze dagelijkse behoefte aan vlees. Maar wij zijn de moeilijkste niet, op verzoek was er ook van dat vegetarische vlees te krijgen. Hierna zijn we naar het veld gegaan waar we bubbelvoetbal hebben gedaan. Maar na een avond vlees eten en sporten, ontbreken er natuurlijk nog twee elementen aan een mooie avond, en dat zijn bier en vrouwelijk gezelschap. Laten we daar nu ook weer aan gedacht hebben. We hebben afgesloten met het voor Bibi wel bekende Dasjedrinken samen met de dames van Becquerel.

Het was mooi. Het was gezellig. En het heeft ons nog drie nieuwe babynezen opgeleverd, die later hopelijk ook zo’n mooie rood-blauwe trui aan mogen trekken.

Kzr!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.