Ga naar de inhoud

Nieuwjaarsborrel 2018

  • door

De nieuwjaarsborrel mag dan wel het woord nieuw omvatten, Bibi zou Bibi niet zijn als we alles anders zouden doen. Daarom was deze toch wel meer dan leuke borrel zoals het hoort bij Heuvel 15, waar de biertjes met een rap tempo over de bar gingen. Vanaf het moment dat de hapjes verschenen, werd het duidelijk dat de oud-leden ook aanwezig waren, en dat het smachten naar hapjes geen tijd kent. Toen er eenmaal een speech kwam van onze Rector, bleek wel dat het uitstellen niet altijd een bijzonder goed idee is, zeker niet als er tijdens dit uitstelgedrag menig biertje gedronken wordt om het uitstellen wat dragelijker te maken. Hierna gingen we desalniettemin vrolijk door met waar we goed in zijn; lekker slap lullen en drinken, en er werden zelfs nog wat darts gegooid. Rond half 5 gingen de laatsten naar buiten met een mooie kater als vooruitzicht, en de conclusie dat de volgende Nieuwjaarsborrel toch beter was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.