Ga naar de inhoud

Dies 2017

  • door

Het is dispuut is alweer 28 jaar oud en dat wordt traditiegetrouw feestelijk gevierd. Feestelijk, want iedereen is keurig in kostuum, de alcoholische consumpties waren niet aan te slepen en het Tilburgse werd ingeruild voor het keurige Delft. Om eerlijk te zijn, veel van wat Delft te bieden heeft zagen we niet; het culturele hoogtepunt van de dag was een bezoek aan de lokale stadbrouwerij De Koperen Kat aan de Elftse Schie. Of dat erg is vraagt u? Welnee, een degelijk pot poolen en een overheerlijk 4 gangenmaal in het “Postkantoor” is alles wat een Bibinees nodig heeft. Sterker nog, het hoogtepunt van de avond voltrok zich niet in Delft, maar in het Tilbugse Poppodium 013. Daar werd door de gelegenheidsformatie “Tante Joke&s karaokeshow” de kleine zaal om zijn kop gespeeld. Moe maar voldaan vertrokken de laatste Bibinezen richting huis. Of toch niet? Op weg naar huis schuilt altijd de verleiding van een klein horeca-etablissement, verscholen in een steegje van de Korte Heuvel. Maar daar hebben we ons uiteraard niet aan overgegeven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.