Ga naar de inhoud

Overlijden Ramon Onesseit

2 mei jongstleden hebben wij het bericht ontvangen dat oud-lid Ramon Onesseit is overleden. Het ging al een tijd slecht met hem, na zijn bestraling tegen kanker waren zijn longen beschadigd en was hij verzwakt. Zondag is hij opgenomen in het ziekenhuis waarna het snel achteruit ging en waarna hij uiteindelijk 2 Mei het leven gelaten heeft. Wij wensen natuurlijk allemaal zijn nabestaanden, maar ook de Bibinezen die hem goed gekend hebben veel sterkte. Als iemand vragen heeft kan er contact opgenomen worden met de Rector. 

Voor de laatste keer Ramon: Kezour, 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.