Ga naar de inhoud

Piot Studenten Voetbaltoernooi 7 mei 2009

  • door

Terwijl iedereen nog rustig aan de thee zit, staan de mannen van Bibi zich al voor te bereiden op de wedstrijden. Balletjes worden ingetrapt. De vermoeide spieren worden nog een keer gerekt en het kan beginnen! Na enkele minuten wordt al snel duidelijk waar de zwakte zit in dit elftal, niet de techniek, niet de tactiek, niet het combinatiespel of de passing, maar… de conditie! Die is erbarmelijk. We worden overspeeld door mannen in rollators, op wilskracht wordt toch de poulefase ternauwernood overleefd en mogen we aantreden in de loosers poule. Maar ook dat was geen lang leven beschoren, een paar flinke charges van bibi ten spijt. Ach, gelukkig is er wel bier. Daar hebben Bibinezen geen conditie voor nodig, zelfs geen excuus. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.