Ga naar de inhoud

Bibi Activiteit 14 april 2009

  • door

14 April jongstleden was het dan zover: Bibis Kaasmarkt! .. uh Arcade Night! De 4 kilo ingekochte kaas fungeerde deze avond natuurlijk louter als propvulling. Societeit Akademeia was ingericht met diverse speelkasten, tafelvoetbal- en airhockeytafels waarop de aanwezige platonen zich in competitieverband uit konden leven. Ja, u leest het goed, ondanks de bewust(?) gebrekkige promotie van deze activiteit waren er verdorie toch weer mensen op komen draven om ons fustje op te drinken. Zelfs een wandversiering met een fluoriserende hamer en snikkel -een artistieke uitspatting van de asscom- kon hen niet wegjagen en er werden dan ook genoeg pilseners gedronken. Een eveneens sjiek oplichtende Kierewiet zag tezamen met zijn drielingbroertjes dat het goed was. Een teken aan de wand. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.