Ga naar de inhoud

Afstuderen Frank Maurik 28 februari 2009

  • door

Na een periode van maar liefst 3 jaar intensieve inzet voor Bibi gaat Frankie Miauwrik het nest verlaten en trekt hij de wijde wereld(lees: Breda) in. Maar niet voordat er een gepast feestje werd gegeven om zijn periode bij Veni Vidi Bibi gedenkwaardig af te sluiten. Op zaterdag 28 februari 20:00 gingen de deuren van Akademeia open en heeft een groot gedeelte van Bibi getracht de bankrekening van Frankie naar een historisch dieptepunt te drinken. Van af hier willen we mr. Frank a.k.a de verbeteraar van vamos a la playa nog een laatste keer feliciteren en hopen we dat hij nog vaak van zich laat horen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.