Ga naar de inhoud

Borrel met Ajd Ludique 19 februari 2009

  • door

Bibinezen staan niet bekend als de meest flexibile personen die ver vooruit kunnen plannen. Het mag dan ook Lud… euh unique, nog een keer euh uniek worden genoemd dat er een borrel was gepland . Of dit aan het plan conforme talent van de Bibinezen lag of toch aan de charmante aanwezigheid van de dames van Ludique wordt hier maar buiten beschouwing gelaten. Na een innovatief pub-quiz achtig iets in cafe de Paris en een paar klassieke spelletjes in de pub van de Philip kwam de borrel pas echt op stoom en werd er een mooi feestje gevierd in de kelder van de Philip. Wij danken Ludique voor deze geslaagde borrel , de volgende borrel lijkt slechts een kwestie van tijd.(succes met de volgende 342 verplichte borrels)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.