De Tour Kezour

Sinds 13 november 1989 is er sprake van de vervelende aanwezigheid van Bibinezen in Tilburg en omstreken. Op dit moment lopen de schattingen naar het aantal mensen behorend tot gemengd herendispuut Veni Vidi Bibi, dat dikwijls bij Plato verblijft, uiteen van 15 tot 22 zaadzakken.

Gezien alle problemen die samengaan met de massale komst van figuren met onflatteus afkledende cardinal red- en navy blue- gestreepte truien, zijn er afgelopen jaren verschilende pogingen gedaan tot uitzetting. Helaas tonen de bibinezen zich weerspannig en hardnekkig. Daarom is er dit jaar besloten het in een andere, nog door platonen onbezoedelde, stad te proberen.

De massale aanwezigheid van Bibinezen leidt tot veel problemen; een kierewiet op de laatste pagina van uw receptieboek, pyromanie, file bij de VVP-bar, schaarste van de veestapel, duitse schlagers, slechte versierpogingen, het kloppen op uw raampje, etc. Voor veel mensen vormen deze zaken een serieus probleem. Klachten worden echter vaak niet gemeld, omdat men het idee heeft dat er toch niets mee wordt gedaan.

Heeft u overlast van Bibinezen? Of bent u iets kwijtgeraakt aan Bibi; een meter bier, een pluchen tijger, een zusje, een worst, een fles jagermeister, een opgezette zwijnenkop, een soa, een sporttoernooititel, of een beker waar u daadwerkelijk recht op had? Wij willen het graag horen. Deze website is bedoeld als een platform om uw klachten te melden. Bij voldoende respons zullen wij dan ook overgaan tot een hernieuwde uitzettingsprocedure op donderdag 2 Mei, waarbij een poging wordt ondernomen om Bibinezen te lozen in Antwerpen. U bent van harte uitgenodigd om dit bij te wonen.

- Aanvangstijd: 23 April, 19:00 uur op Akademeia.
- Outfit: Casual
- Inschrijfgeld is €ntb,- pp!
- 12 kaarten per orgaan!
- Vol = vol!
- Inschrijven = betalen
- De bal = rond
Vragen? Neem contact op met de organisatie.
Mailadres: tourkezour@gmail.com

Nog maar

  • 00Dagen
  • 00uur
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Tot de Tour Kezour kaartverkoop van start gaat!

Video afspelen
0
Kroegen
0
Platonen
0 +
KM Feest
0 %
dat je dit niet wilt missen