De Tour Kezour

Sinds 13 november 1989 is er sprake van de vervelende aanwezigheid van Bibinezen in Tilburg en omstreken. Op dit moment lopen de schattingen naar het aantal mensen behorend tot gemengd herendispuut Veni Vidi Bibi, dat dikwijls bij Plato verblijft, uiteen van 15 tot 22 zaadzakken.

Gezien alle problemen die samengaan met de massale komst van figuren met onflatteus afkledende cardinal red- en navy blue- gestreepte truien, zijn er afgelopen jaren verschilende pogingen gedaan tot uitzetting. Helaas tonen de bibinezen zich weerspannig en hardnekkig. Daarom is er dit jaar besloten het in een andere, nog door platonen onbezoedelde, stad te proberen.

De massale aanwezigheid van Bibinezen leidt tot veel problemen; een kierewiet op de laatste pagina van uw receptieboek, pyromanie, file bij de VVP-bar, schaarste van de veestapel, duitse schlagers, slechte versierpogingen, het kloppen op uw raampje, etc. Voor veel mensen vormen deze zaken een serieus probleem. Klachten worden echter vaak niet gemeld, omdat men het idee heeft dat er toch niets mee wordt gedaan.

Heeft u overlast van Bibinezen? Of bent u iets kwijtgeraakt aan Bibi; een meter bier, een pluchen tijger, een zusje, een worst, een fles jagermeister, een opgezette zwijnenkop, een soa, een sporttoernooititel, of een beker waar u daadwerkelijk recht op had? Wij willen het graag horen. Deze website is bedoeld als een platform om uw klachten te melden. Bij voldoende respons zullen wij dan ook overgaan tot een hernieuwde uitzettingsprocedure op donderdag 2 Mei, waarbij een poging wordt ondernomen om Bibinezen te lozen in Antwerpen. U bent van harte uitgenodigd om dit bij te wonen.

- Aanvangstijd: 23 April, 19:00 uur op Akademeia.
- Outfit: Casual
- Inschrijfgeld is €ntb,- pp!
- 12 kaarten per orgaan!
- Vol = vol!
- Inschrijven = betalen
- De bal = rond
Vragen? Neem contact op met de organisatie.
Mailadres: tourkezour@gmail.com

Nog maar

  • 00Dagen
  • 00uur
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Tot de Tour Kezour kaartverkoop van start gaat!

Video afspelen
0
Kroegen
0
Platonen
0 +
KM Feest
0 %
dat je dit niet wilt missen

Bussen

Reizen wordt door menigeen gezien als iets onaangenaams. Men vergeet echter dat reizen meer kan zijn dan het vervoer van A naar B (en voor de liefhebbers weer terug naar A). Reizen kan transformeren tot meer dan wachten in een vervoersmiddel tot de plek van bestemming wordt bereikt. Veni Vidi Bibi verheft reizen anno 2019 tot een ware traktatie.

Voor de Tour Kezour 2019 hebben wij voor U daarom een tweetal, uiterst luxueus ingerichte, mobiele cafés geselecteerd. Deze staan garant voor een onvergetelijke reis (vooral indien het gerstenat u niet kan bekoren), welke plaats zal vinden in onze zuidelijke kolonie.

Veni Vidi Bibi presenteert U met trots Het Nieuwe Reizen: milieuvriendelijk, doch comfortabel vervoer wat u net als de traditionele vervoersvormen van A naar B en weer terug brengt. Maar dan met een extra dimensie.

Hiertoe hebben wij de volgende vervoersmiddelen geselecteerd:

Den Oudsten B88 Partybus

Deze rijdende kunstuiting herbergt maar liefst zeven (!) tafeltjes en hangt vol met allerhande discoverlichting. De enorme geluidsinstallatie laat Duitse schlagers beter klinken dan in de traditionele Duitse biertent. Maar wees gerust: ook andere genres passeren deze avond de revue. Verder beschikt dit wonder op wielen over een onuitputtende bar, een compact disc speler met een wijd spectrum aan knopjes, een microfoon om zangtalent te etaleren en een heuse laser met een verscheidenheid aan mogelijkheden. Kortom: reizen is nog nooit zo comfortabel geweest.

Berkhof ST2000 NL Harmonica Partybus

Heeft U altijd al eens in het scharnierende gedeelte van een bus een drankje willen nuttigen of een dansje willen wagen? Dan is dit uw kans. Deze 18 meter lange limousine met welgeteld 69 (!) zitplaatsen laat al uw dromen uitkomen. Voorzien van een rookmachine, laser, discoverlichting en andere vernuftigheden kan een reis met dit stuk technische perfectie niets anders dan een onuitwisbare indruk maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sfeerimpressie

Wij, van gemengd Heerendispuut Veni Vidi Bibi willen u graag een sfeerimpressie geven van de legendarische Tour Kezour van verleden jaar. Hoe super fraai het toen wel niet was, de welkomstborrel bij Plato, de prachtige ritten met de vermaarde partybus door het glooiende landschap van Vlaanderen, Leuven op zijn kop zetten en wederom een fenomenaal feestje neerzetten als afsluiting in de Versuz te Hasselt.

De Tour Kezour laat zich echter niet bevangen in kernachtige modieuze hippe uitspraken. De Tour Kezour laat zich niet simpel vastleggen op camera, ook niet als er meer dan 400 kiekjes mee worden geschoten. De Tour Kezour is als een gevoel wat niet valt te beschrijven of op beeld te zetten. Dit leidt louter tot verkeerde assumpties.

Gelukkig voor u leeft een Bibinees niet in het verleden, wij leven in het heden en willen onze expansiedrang graag weer met u delen. Wees dus niet getreurd als u de Tour Kezour nog nooit heeft meegemaakt of een jaartje heeft moeten missen. Dit jaar zal de Karavaan nog grootser en meeslepender van omvang zijn.

Mocht u wel nieuwsgierig zijn geworden, maar bent u niet te vermanen tot u de foto’s heeft gezien, Dan kunt u altijd nog op deze link klikken. Maar bedenk wel;

Wij vonden de volgende Tour Kezour toch beter. 

 

 

 

 

De kroegen

Ook dit jaar heeft Veni Vidi Bibi voor U een drietal fantastische rustplaatsen geselecteerd om even aan de harde realiteit in de bus te kunnen ontsnappen.

Epische zuipkeet  in hartje Brecht

Onze eerste stop zal plaatsvinden in hartje Brecht. Hoewel dit rustig ogende dorp vol culturele hoogtepunten je misschien niet gelijk zal laten denken dat het een dorp is waar vast wel een feestje te vinden is, mogen we jouw naïeve gedachten gelukkig met enige passie ontkennen; je zal bij de eerste stop verrast worden door een zuipschuur met ongekende mogelijkheden. Zoals het hoort zullen de bierprijzen laag zijn, de deuntjes als vertrouwd klinken en de eerste danspassen zullen ongetwijfeld ook al gemaakt worden. Tijd om het Brecht in eigen hand te nemen!

Mystery kroeg Antwerpen
Voor ons een vraag, voor jou geen weet. Wie de kroeg raad krijgt een gratis biertje.

Club Versuz

Locatie: Gouverneur Verwilghensingel 70, Hasselt

Na de studentikoze stad Antwerpen zullen we koers zetten naar Hasselt, om niets minder dan “World Top 100 Club” Versuz te bezoeken. Deze club hebben we al vaker bezocht en is een echte klassieker, in combinatie met de verrassend goedkope bierprijzen zal deze dan ook garant staan voor een spectaculaire afsluiter.