Ga naar de inhoud
De Tour Kezour

Sinds 13 november 1989 is er sprake van de vervelende aanwezigheid van Bibinezen in Tilburg en omstreken. Op dit moment is dit uit de hand gelopen tot een aantal van 18 zaadzakken.

Normaliter komen deze heren natuurlijk niet verder dan de VVP, ellebooghangend toe te kijken hoe de rest van de Platonen iets van beweging uitstraalt. Maar ook deze heren in cardinal red- en navy blue- gestreepte truien verlangen zo nu en dan ook naar een expansie van hun territorium. De nood hiervoor was echter dusdanig hoog dat het er echt op begint te lijken dat deze heren daadwerkelijk van de bank zijn gekomen om dit te bewerkstelligen. Het begint er namelijk sterk op te lijken dat ze dit jaar weer hun geluk zullen gaan beproeven bij onze zuiderburen.

De massale aanwezigheid van Bibinezen leidt tot veel problemen; Een overdosis pepernoten op de grond, een overdosis discutabele berichten tijdens de Conserva playbackshow, file bij de VVP-bar, een sterke toename van het gehalte Suzan en Freek muziek, iets te pijnlijk slechte woordgrappen, een altijd positieve mening over andere activiteiten, etc. Toch lijken deze heren er toch elke keer mee weg te komen.

Heeft u overlast van Bibinezen? Of bent u iets kwijtgeraakt aan Bibi; een meter bier, een zusje, een worst, een fles sterk, een opgezette zwijnenkop, een soa (niet heel waarschijnlijk) of een prijs waar u daadwerkelijk recht op had? Ze zullen het graag willen horen. Bij voldoende respons zullen ze dan ook overgaan tot een hernieuwde uitzettingsprocedure op donderdag 12 Mei, waarbij een poging wordt ondernomen om Bibinezen te lozen bij onze zuiderburen. U bent van harte uitgenodigd om dit bij te wonen.

- Aanvangstijd: 12 mei, 19:00 uur op Akademeia.
- Let’s go
- Outfit: Casual
- Inschrijfgeld is 19,- pp!
- 12 kaarten per orgaan!
- Vol = vol!
- Inschrijven = betalen
- Ali B = gecanceld
- De bal = rond
Vragen? Neem contact op met de organisatie.
Mailadres: tourkezour@gmail.com

Nog maar

  • 00Dagen
  • 00uur
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Tot de Tour Kezour kaartverkoop van start gaat!

Video afspelen
0
Kroegen
0
Platonen
0 +
KM Feest
0 %
dat je dit niet wilt missen